Bliv en del af vores lungemedicinske forskningsteam som biostatistiker ved Herlev og Gentofte Hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vores lungemedicinske forskningsenhed på Herlev og Gentofte Hospital, søger en engageret biostatistiker til at styrke vores forskningsteam. Med 40 dedikerede medarbejdere, herunder en professor, lektorer, seniorforskere, ph.d.-studerende, deltidsforskere, medicinstuderende, sygeplejersker og sekretærer, udgør vi et dynamisk og dedikeret arbejdsfællesskab med fokus på banebrydende forskning.

Stillingsbeskrivelse Vi søger en biostatistiker til en fuldtidsstilling, der vil være ansvarlig for at vejlede og hjælpe med analyser inden for epidemiologi og randomiserede kliniske studier. Ud over at udarbejde statistiske analyseplaner og ad hoc-analyser forventes det, at den rette kandidat har en solid statistisk eller sundhedsvidenskabelig baggrund og kan samarbejde effektivt med forskellige faggrupper.

Der vil også være vejledningsopgaver for andre forskere tilknyttet enheden samt mulighed for at arbejde på selvstændige forskningsprojekter.

Om forskningsprojekterne Vi har en række spændende forskningsprojekter inden for lungemedicin og infektionsmedicin, der sigter mod at forbedre patientbehandlingen og optimere brug af medicin. Desuden er vi ved at etablere en vaccinationsplatform i samarbejde med Novo Nordisk Fonden, hvor forskellige vaccinationer vil blive testet.

Kvalifikationer Vi søger en biostatistiker eller sundhedsvidenskabelig uddannet med en solid statistisk baggrund. Det er en fordel hvis vedkommende har erfaring med sundhedsvidenskabelig forskning, men det er ikke et krav. Nyuddannede opfordres derved til at søge stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår vil være i overensstemmelse med gældende regionale overenskomster. Ansættelse fra 1. august 2024 eller efter aftale.

Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Professor Jens-Ulrik Jensen (tlf: 3867 3057 mail: jens.ulrik.jensen@regionh.dk), og/eller lektor Pradeesh Sivapalan (tlf: 3867 4440 mail: pradeesh.sivapalan.02@regionh.dk) fra lungemedicinsk afdeling på Herlev og Gentofte Hospital. Interesserede kandidater opfordres til at sende en motiveret ansøgning samt CV via linket senest den 15. juni 2024 kl. 12.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Hospital, Kildegårdsvej , 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052494

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet