Din ejendomsmægler i Hellerup

Profilbillede

Det kan være en kompliceret opgave at finde rundt i boligmarkedet i Hellerup, hvorfor det er vigtigt at finde den rigtige ejendomsmægler. På den måde kan man få den bedst mulige bolighandel. Rollen som kompetent ejendomsmælger kan lige netop Hyllen & Co udfylde.

Hvem er Hyllen & Co?

Hyllen & Co er en ejendomsmægler i Hellerup, der styres af de to stiftere, Nanna og Nicolai, der tilsammen har 18 års erfaring som ejendomsmæglere. Hos Hyllen & Co er det muligt at få en nærværende oplevelse med omhyggelig og professionel rådgivning omkring alt, der omhandler bolighandlen. Her er Nanna og Nicolai det helt rette team at have med på rejsen.

Hvis man er interesseret i mere information omkring, hvad Hyllen & Co kan tilbyde deres kunder, kan man altid tjekke deres referencer.

De fem trin ved bolighandlen

Hvis man vælger Hyllen & Co som sin ejendomsmægler, så man kan få solgt boligen i Hellerup, består processen af fem simple trin.

Første trin er den første kontakt mellem kunde og Hyllen & Co. Her aftales et tidspunkt for det indledende møde, så begge sider kan lære hinanden at kende, mens der også tages en snak om boligen og strategien for salget.

Det indledende møde er det andet trin, og her er fleksibilitet et vigtigt element, da det er utroligt vigtigt for Hyllen & Co, at mødet passer ind i den travle hverdag. Så hvis man, for eksempel, vil tage mødet over en kop kaffe om morgenen, så er det intet problem.

Det tredje trin er kontrakt mellem ejendomsmægleren og kunden. Kontrakten bliver underskrevet, og de næste uger planlægges, når det kommer til salgsopstilling, diverse billeder og video, samt en beskrivelse af boligen - hvorefter boligen vises frem for potentielle købere.

Det fjerde trin er perioden, hvor boligen er til salg. Her bliver kunden løbende orienteret om, hvordan det går med salget af boligen. Hvis der kommer et bud på boligen, så bliver kunden kontaktet hurtigst muligt, hvorefter buddet vil blive drøftet, og der vil blive ydet rådgivning baseret på, hvad svaret er. Herefter kører processen frem og tilbage, indtil boligen er blevet solgt.

Dette leder hen til det femte og sidste trin nemlig handlens afslutning. Her underskrives salgskontrakten, hvorefter det kan fejres med en drink eller noget frokost. Ovenstående er naturligvis kun et eksempel på den proces, som man kan komme ud for. Hvis man i stedet for salg er interesseret i at finde en bolig i Hellerup, så kan Hyllen & Co også hjælpe ud fra samme principper; og det er den samme simple proces, som inkluderer personlig og professionel rådgivning.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: hyllenogco.dk