BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vi har gang i gryderne og grøntsagshakkerne, og har derfor brug for 2 nye kolleger, som er passioneret i det varme og/eller det kolde køkken. Dit ønske er at producere alt mad fra bunden med integreret tanke på de 17 verdensmål som en del af hverdagen. Den mulighed, vil vi gerne, tilbyde dig.
Vores kantiner på Herlev og Gentofte Hospital har nemlig fokus på sundhed, bæredygtighed, sæson, økologi og madspild, når vi dagligt bespiser mellem 1600 og 1800 betalende medarbejdere til frokost. Vi tilbereder mad fra alverdens køkkener. I det kolde køkken producerer vi lækre salater, poke bowl, sandwich og wraps, alt anrettet og tilsmagt med kærlighed til maden. Vores varme ret serverers up front, mens salater er portionsanrettet som kreative salater eller poke bowls med fokus på masser af grønt og unikke smagsoplevelser.
Brød, kager og slagtervarer kommer fra eget bageri og slagterafdeling på hospitalet.
Vi leder efter
En ildsjæl, der lige så gerne vil tilberede grønne retter, nyt nordisk som asiatisk mad af god kvalitet – også fra bunden og i store mængder. Samtidig har du lyst til at levere den bedste service for vores kollegaere på hospitalet. Du kan lide at stå up front og været i god og positiv dialog med gæsterne. Hver dag bidrager du til vores team, hvor alle daglige opgaver løftes i fællesskab.
Det siges om dig, at
- du er uddannet cater eller kok med erfaring fra kantinebranchen, og du er fagligt dygtig, effektiv og tilbereder velsmagende mad fra bunden
- du er mødestabil, kvalitetsbevidst, ambitiøs og kan tænke "grønt/miljø"
- du kan arbejde selvstændigt og samtidig har let ved at indgå i et arbejdsfællesskab og biholde det store overblik
- du bidrager positivt til arbejdsmiljøet og er deltagende i udviklingen af teamet
- du bruger tid og energi på at uddanne og inspirere vores cater/kokkeelever
- en arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder
- en arbejdsplads med fokus på trivsel blandt medarbejdere
- løbende temadage og kurser
- medindflydelse på menukortet
- sportsforening, cykelværksted og massageordning m.m..
Kantinekøkkenet på Herlev hospital er under ombygning, så derfor starter alle deres arbejdsdag på Gentofte hospital. Du skal være indstillet på at tage til Herlev og køre service, hvorefter din dag slutter på Herlev hospital.
- Ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, mandag-fredag med mødetid 06.00-13.54.
Der vil kunne forekomme enkle aftenvagter og weekendvagter.
Ansættelse 1. november eller 1. december 2023
Ansøgning
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning, dit CV og relevante uddannelsesdokumenter via knappen ”søg job”.
Ansøgningsfrist: 15. oktober 2023. Samtaler holdes løbende
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kantineleder Emilie på telefon 51825634 mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 10.00-13.30.
Herlev-Gentofte Hospital er en røgfri arbejdsplads.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gentofte Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 22, 2900 Hellerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5915934