Farvestrålende aktivitetsmedarbejder søges til Egelunden, plejehjem på Rygårdcentret

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du vores nye kollega, med hjertet på rette sted og en fantasi uden grænser? Vores beboere er fantastiske, alle med individuelle ønsker og drømme. Vi har brug for netop dig til at understøtte beboernes interesser, ressourcer og behov.

På Rygårdcentret vil os for beboernes livshistorie. På Egelunden viser det sig bl.a., når vi støtter beboerne i at forme deres liv, så det afspejler det liv, de har levet indtil nu. For at vi kan lykkes med dette, samarbejder vi på tværs af fagligheder, afdelinger, pårørende og beboere, ligesom vi løbende kompetenceudvikler al personale. Vi lytter, vi er nysgerrige og dedikerede, og vi tilstræber at imødekomme beboernes drømme og ønsker, hvilket er vigtigt for at gøre deres hverdag mere levende.

Egelunden er en afdeling med en specialenhed for yngre med demenssygdom. Kun fantasien sætter grænser, når du er ”vært” for afdelingens små og store aktiviteter. Du formår at samle beboere, pårørende, frivillige og kollegaer til berigende oplevelser i hverdagen. Du er spontan og kan hurtig starte en danseeftermiddag til gode rytmer, en drinksaften med fællessang eller quiz, eller en løbetur udenfor. Du bærer en stor ansvarlighed, og du elsker at arbejde selvstændigt, med stor opbakning fra kollegaer og ledelsen. Du er fagligt stærk og velfunderet, og dit fokus er personcentreret omsorg, med udgangspunkt i hvad der er bedst for vores beboere. Det kan være nærværende ”én til én-aktivitet”, hyggelige gruppeaktiviteter eller store fællesarrangementer, hvor du med ro har blik for alles trivsel og velbefindende.

Vi tilbyder

 • Onboardingforløb med fast mentor i 6 måneder
 • Introduktion til kommunens drømmekommuneprojekt og store kompetenceudviklingsprojekt – som begge er under implementering, hvorfor du har mulighed for at sætte dit præg og komme med input
 • Plan for kompetenceudvikling, tilpasset netop dig, din erfaring og dine ønsker
 • Stor medindflydelse i forhold til medskabelse af ny kultur: ”Livet skal mærkes og derfor leves”
 • Ledelse med fokus på synlighed og anerkendelse
 • En hverdag med udgangspunkt i personcentreret omsorg, tillid og tryghed
 • Tværfagligt samarbejde
 • Kollegaer, der i fællesskab brænder for at gøre en forskel

Hvem er du

 • Du har kendskab til og har arbejdet med mennesker med en demenssygdom
 • Du besidder en naturlig indlevelsesevne, hvor dine empatiske evner er det, der motiverer dig til at skabe en værdig og tryg hverdag
 • Du god til at danne relationer og til at støtte vores beboere i relations-dannelser
 • Du er dygtig kommunikativt og bevidst om nonverbale signaler, kropssprog og mimik.
 • Du er fysisk og psykisk stærk og udfolder din store faglighed og din kærlige personlighed

Hvis du vil se afdelingen og fornemme stemningen, er du velkommen til at komme til et kaffemøde med afdelingssygeplejerske eller ”walk and talk” sammen med aktivitetsmedarbejder Eva-Maria Syversen

Du er velkommen til at ringe til afdelingssygeplejerske Dragica Colak på 39987170 / 24613797, eller sende en SMS om, hvornår du ønsker en opringning.

Der er tjenestetid planlagt i 28 timer mellem kl. 12.00 - 20.00, af de 37 timer. Vi er fleksible i forhold til, hvor meget du vil arbejde. De 28 timer er fordelt som 5/2 med weekend-arbejde i lige uger og fast mandag og tirsdag.

Ansættelse snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi opfordrer dig til at se på Rygårdcentrets hjemmeside: www.rygårdcentret.dk

I Gentofte Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på ældreområdet skal forevises straffeattest, som indhentes digitalt med samtykke.

Kerneopgaven
Observerende, støttende og udviklende tilgang til beboeren på Rygårdcentret.

Vision
At beboeren kan leve et liv så tæt på det, der er mistet og ønsket.

Værdier

Mangfoldighed, anerkendelse, nærvær, samspil og engagement.

Rygårdcentret er bygget i 1980 og udvidet i 2010. I dag består det af 40 plejehjemsboliger (Egelunden), 32 aflastningsboliger (Drossellunden), 62 plejeboliger med hjemmehjælp (Kastanjelunden) samt et daghjem med to grupper, Kirsebærlunden og Rosenlunden med i alt 34 pladser.

Rygårdcentret har eget vaskeri, fodterapeut, frisør, administration, en service- og teknikafdeling og ’Café Spisestedet’. Der er godt 140 fastansatte medarbejdere.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003967

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet