Forskning, koordination og rådgivning: Bliv en del af fremtidens psykiatri

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en dygtig og engageret forskningskoordinator og scientific advisor til Copenhagen Research Centre for Biological and Precision Psychiatry ved Psykiatrisk Center København og til den nyetablerede tværfaglige Clinical Academic Group (CAG) i Precision Psychiatry.

Vil du være med til at forme fremtidens psykiatri? Har du lyst til at være en vigtig del af et inspirerende forskningsmiljø med mange muligheder for spændende og alsidige arbejdsopgaver i samarbejde med dygtige forskere? Så er du måske vores nye kollega.

Om os – Copenhagen Research Centre for Biological and Precision Psychiatry
Vi tilbyder et spændende job i et inspirerende og voksende forskningsmiljø på højt internationalt niveau med kollegaer af forskellig uddannelsesmæssig baggrund, herunder professorer, seniorforskere, statistikere, bioinformatikere, læger, ph.d.-studerende, projektsygeplejersker, forskningsårsstuderende m.m. Ansvarlig for projekterne er professor Michael E. Benros, overlæge, ph.d., og forskningschef. Centret har en bred forskningsmæssig erfaring særligt indenfor psykiatri, Big Data analyser og klinisk forskning. Vores forskning spænder fra longitudinelle Big Data med anvendelse af de internationalt unikke danske landsdækkende registre og populations-baserede elektroniske patientjournaler til store genetiske kohorter, hjerneskanningsstudier, biobankstudier, og til dybt fænotyperede kliniske studier og trials. Vi publicerer konsekvent i high-impact tidsskrifter og har en klar målsætning om, at hver artikel skal være den bedste indenfor dens område. Der er en klar målsætning om, at resultaterne skal forbedre vores viden om psykiatriske lidelser og kunne have direkte klinisk impact på at forbedre forebyggende tiltag og behandlingsforløb i psykiatrien, hvilket er sikret ved en stærk involvering fra beslutningstagere i psykiatrien.

CAG Precision Psychiatry er et nyoprettet tværsektorielt netværk mellem excellente kliniske eksperter og forskere ved hospitalerne, Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Formålet er at udføre excellent forskning i præcisionsmedicinske tiltag indenfor psykiatri og omsætte forskningsresultater til implementering, der kan forbedre og gøre forebyggelsen og behandlingen af psykiatriske lidelser mere præcis.

Du finder mere information om Kliniske Akademiske Grupper her: Fire nye medlemmer i excellent forskningsfamilie - Greater Copenhagen Health Science Partners (gchsp.dk)


Om stillingen
Som forskningskoordinator og scientific advisor ved Copenhagen Research Centre for Biological and Precision Psychiatry, Psykiatrisk Center København, får du en central rolle i centret og i CAG Precision Psychiatry samarbejdet. Der er en høj grad af fleksibilitet og selvstændighed i hverdagen. Dine arbejdsopgaver vil til en vis kunne grad tilpasses dine kvalifikationer. Du skal kunne interagere med en bred vifte af mennesker, lige fra den nystartede ph.d.-studerende til den erfarne professor. Du vil arbejde særlig tæt sammen med forskningschefen og forskningssekretæren, men også forskerne ved centret og i CAG Precision Psychiatry samt andre samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

  • Være central i koordineringen og understøttelse af forskningsaktiviteter.
  • Bidrage til protokolskrivning og etisk godkendelse.
  • Hjælpe med at udarbejde fondsansøgninger og kvalitetssikre færdige ansøgninger samt videnskabelige afrapporteringer.
  • Udforme, planlægge og afvikle interne og eksterne møder, seminarer og workshops med samarbejdspartnere og være med til at sikre, at der bliver fulgt op efter møder.
  • Være centralt involveret i udvikling og vedligeholdelse af vores kommunikationstiltag herunder aktiviteter på sociale medier, informationsmateriale og interne nyhedsmails.
  • Bidrage til økonomistyring og sikre opmærksomhed på behov for juridiske aftaler i forskningssamarbejder.
  • Eventuelt også bidrage med Clinical Trial Management ved at sikre det overordnede overblik over deltagerforløb og delmål i pågående kliniske studier, tage del i den løbende kvalitetskontrol af kliniske studier, koordinere besøg og varetage løbende kommunikation med forsøgsdeltagere.
Din profil
Vi søger en erfaren medarbejder, der har lyst til at være forskningskoordinator og scientific advisor ved Copenhagen Research Centre for Biological and Precision Psychiatry og den administrative nøgleperson i CAG Precision Psychiatry. Du har lyst til at arbejde tæt med forskere, sundhedsfagligt personale og administrationen samt være med til at skabe et godt samarbejde, og er fleksibel, kreativ og initiativrig. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring fra en lignende stilling herunder at arbejde med kliniske forskningsstudier, kommunikation, mødekoordinering og administrative opgaver.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant akademisk kandidatuddannelse (sundhedsfaglig, biomedicinsk eller samfundsfaglig) og gerne en ph.d.-grad
  • Har erfaring fra en lignende stilling og interesse i psykiatrisk forskning, eventuelt på ph.d. eller post.doc niveau
  • Har et personligt drive og er en positiv engageret medarbejder
  • Er dygtig til at kommunikere på engelsk og dansk som arbejdssprog – skriftligt og mundtligt
  • Kan arbejde både selvstændigt og som del af et team samt forstår at prioritere både samarbejde, selvstændighed og grundighed i din opgaveportefølje.
  • Kan skabe gode samarbejdsrelationer, er proaktiv og har blik for at inddrage relevante parter
  • Har fokus på at sikre at interne og eksterne krav og regler overholdes
  • Arbejder systematisk, struktureret og i transparente processer
  • Er god til at prioritere din tid og kan planlægge arbejdsgange og -processer med samarbejdspartnere og kan arbejde selvstændigt inden for dit eget ansvarsområde
  • Har erfaring med ekstern forskningsfinansiering og forskningsansøgninger
  • Har en god forståelse for og lyst til at arbejde med kommunikation – både det skrevne ord, den flotte grafik og SoMe
  • Kendskab til danske forskningsregistre og store datasæt samt klinisk forskning og Good Clinical Practice (GCP) er en fordel, herunder Danmarks Statistiks registre og generelt flair for IT
  • Trives med en arbejdsdag med en bred vifte af opgaver hvoraf nogle tilgås med en mere intuitiv og iterativ tilgang og andre løses ud fra fastlagte processer. Du værdsætter sparring og videndeling og tager gerne imod input og råd.


Om løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 37 timer/uge med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse. Stillingen er 3-årig med god mulighed for forlængelse. Ansættelse sker hos Copenhagen Research Centre for Biological and Precision Psychiatry ved Psykiatrisk Center København, som er fysisk placeret på Gentofte Hospital. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst, anciennitet og kvalifikationer.



Ansøgningsprocedure:

Tiltrædelse pr. 1. september 2024 eller snarest derefter. Der er planlagt ansættelsessamtaler i uge 35 (-36).

Ansøgningsfrist er mandag d. 26. august inden midnat (ansøgninger vil dog blive løbende vurderet)

Motiveret ansøgning med CV indeholdende oplysning om uddannelse, eksamensgennemsnit, hidtidige ansættelser, evt. tidligere forskningserfaring og publikationer eller andre kvalifikationer, samt kopi af eksamensbevis mv. sendes elektronisk via linket i opslaget.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til professor og forskningschef Michael Eriksen Benros, via mail michael.eriksen.benros@regionh.dk eller tlf. 26255239; eller centrets forskningssekretær Signe Clausen, e-mail: signe.clausen@regionh.dk.

Forud for ansættelse vil der blive indhentet reference fra 1-2 personer om tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center København, Gentofte Hospitalsvej, 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6087654

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet