Gentofte Kommune søger lokale klimahelte til Klimapris 2024

Foto: Gentofte kommune.
dato

Klimapris 2024 sætter fokus på lokale klimahelte i Gentofte Kommune

Gentofte Kommune har annonceret, at de igen i år vil hylde lokale initiativer, som gør en forskel for klimaet, med deres Klimapris 2024. Det er muligt for både privatpersoner, virksomheder, og foreninger at blive anerkendt for deres bidsk til et bedre klima, med en gevinst på 25.000 kr. til det bedste lokale klimainitiativ.

Sidste år gik prisen til Foreningen Skovshoved Havhave for deres indsats i at formidle viden om marine økosystemer. De opnåede dette igennem et samarbejde med en række uddannelsesinstitutioner, herunder kommunens folkeskoler, Aurehøj Gymnasium, Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og Aarhus Universitet.

Ønsker man at indstille en kandidat til årets Klimapris, skal man rette henvendelse til Ida Haddad, bæredygtighedskonsulent i Klimaenheden, senest den 1. juni 2024. Henvendelser sendes til ihhd@gentofte.dk.

Prisoverrækkelsen finder sted ved Gentofte Mødes, den 7. september 2024, hvor vinderen af Klimapris 2024 vil blive annonceret.

For dem, der søger yderligere information omkring klimaprisen og hvordan man deltager, opfordres til at besøge kommunens hjemmeside under klima.gentofte.dk. Her kan man finde alle nødvendige informationer omkring indstilling og kriterierne for at deltage i denne betydningsfulde anerkendelse.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-april/indstil-din-kandidat-til-klimapris-2024/

Kilde: Gentofte Kommune