Gourmetmester søges til ny kantine i Storkøbenhavn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lige så gode gastronomiske og ledelsesmæssige færdigheder, som en cykelrytter i Tour de France har på en cykel op ad Alpe d'Huez?

Vi søger en erfaren og kvalitetsbevidst, gastronomisk stærk køkkenchef, som kan stå i spidsen for en ny kantine i Storkøbenhavn, til 37 timer om ugen. Du vil som køkkenchef få det fulde ansvar for den daglige ledelse af teamet, hvor I sammen skal sikre at vores gæster får dagens bedste smagfulde oplevelse. Herudover skal i producere hvad der ellers er brug for til mødeservice, café, og events til nydelse for husets gæster.

Hos SERWIZ skal du formå at håndtere frit valg at økologiske råvarer fra den øverste kvalitetshylde, sæson og oprindelse. Så skal vi nok sikre at understøtte den kulinariske profil. Herudover kræver rollen at du er god til at skabe relationer og kundekontakt, og at du med din servicevenlige adfærd, præger dine medarbejdere i samme positive retning.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Produktion af mad
  • Styring af økonomi
  • Indkøb af råvarer
  • Menuplanlægning
  • Egenkontrol
  • Kontrol af økologi- og bæredygtighedsregnskaber
  • Medarbejderledelse og udvikling (med support fra nærmeste leder og HR)
  • Mersalg
Som køkkenchef i SERWIZ bliver du en del af et stort team af andre gastronomiske genier, hvor der er rig mulighed for sparring på tværs af landet og hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Din profil
For at lykkedes i jobbet skal du være en madglad vidensbank, som har et gastronomisk mindset og erfaring fra lignende stillinger. Du sætter en ære i at gøre tingene ordentlig og æstetisk, og af natur er du ambitiøs, målrettet og vedholdende i alt hvad du laver. Du er udviklende, innovativ, og er med på tidens trends. Vi ønsker at du er en inspirator for dine medarbejdere, tager ansvar for opgaverne, har en solid økonomisk forståelse og gode kommunikative evner. Du skal være synlig blandt gæsterne og overfor dine medarbejdere, men mest af alt så drives du af passionen for den gastronomiske verden. Sidst men ikke mindst, skal du kunne lide at indgå i nye relationer så vi får et godt samarbejde med kunden.

Vi tilbyder
Du bliver del af en virksomhed i vækst, fuld af godt humør og gode kollegaer. Til rollen tilbydes du løn, som modsvarer stillingens krav og dine kompetencer, pension, sundhedspakke og ikke mindst markedets bedste kantine.

Om SERWIZ
SERWIZ er en ejerledet, dansk virksomhed, som leverer Soft FM og catering af høj kvalitet. Vi har 2400 medarbejdere, kunder i hele Danmark og nærmer os DKK 1 mia. i årlig omsætning.

Med et stærkt værdisæt som fundament - ’Being bold, Doing good, Taking care’ – tør SERWIZ udfordre status quo og skubbe til grænserne for, hvordan man i vores branche kan arbejde bæredygtigt, transparent og digitalt. Det er vores mål at skabe ikke bare tilfredse, men glade kunder. Det opnår vi ved at være engagerede og nærværende i udførelsen af vores services og gennem tæt samarbejde med vores kunder, hvor vi taler åbent om udfordringer, muligheder og succeser. Vi er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening under DI, og vores medarbejdere har overenskomster og ordnede arbejdsforhold.

Ansøgning
Er du den gastronomiske førertrøje vi leder efter? Så søg hurtigst muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Serwiz, Knud Højgaards Vej , 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6087120

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet