Grøn gastronomi: Læretid med fokus på madspild og bæredygtighed på Herlev Gentofte hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være en del af et hold, som dagligt får ros for deres mad fra mødeforplejningen, som er af høj kvalitet med fokus på grønne retter. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og leverer dagligt velsmagende mad fra bunden af høj kulinarisk kvalitet. Vi har stort fokus på bæredygtighed, madspild og økologi, hvor vi har sølvmærket. FN's verdens mål tænkes ind i vores daglig dag. Vi har cafe med frokostanretninger og lækkert kaffekort på Herlev Gentofte hospital. Vi har eget bageri og slagter afdeling, hvor der produceres brød, kager og pålæg til kantiner, mødeforplejning, cafeer og patienter. Vi tilbyder Et uddannelsessted, hvor du vil skulle arbejde ud fra sloganet "Grøn hverdag, du kan gøre en forskel". Der vil være rutineopgaver, men du kommer også til at opleve forandringer, arbejde med nye metodikker, udvikle og forfine de grønne menuer. Der er fokus på madspild, så der er der mulighed for at udvikle dine kreative og kulinariske evner. I mødeforplejningen tilbydes og tilberedes et bredt udvalg af mad. Udvalget er blandt meget brunchtallerken, smørrebrød, buffeter, receptioner, sandwich, wraps, tapas og meget mere. Mødeforplejningen leverer bestillinger fra 4 til 300 personer pr. arrangement. Ved fx receptioner er det os, der ud over at levere maden også stiller op, arrangerer blomster m.m.

Du bliver en del at mødeforplejningsteamet på 11 personer, men du kommer også til at få ca. 25 elevkolleger (catere, ernæringsassistenter, bagere, konditor og kokkeelever)

Din læretid vil primært være på Herlev hospital, men for at få den bedst mulige læretid, vil du også have praktiktid på Gentofte hospital.

Vi tilbyder dig i din læretid hos os.

  • Gæste og mødeforplejning
  • Smørrebrød og sandwich
  • Koldt og varmt køkken
  • Menu planlægning
  • Kassebetjening
  • Økologi og bæredygtighed
  • 2 ugers praktik hos egne slagtere
  • 2 ugers praktik i eget bageri
  • 12 uger i varmt kantinekøkken
  • 4 ugers praktik i vores eget dessert køkken
  • Fokus på hygiejne, egenkontrol og rengøring
  • Deltagelse i vores elev akademi med 3-4 temaer om året, hvor vi har fokus på emner som fisk, kød, dessert, brød, dysfagi og ture ud af huset.
  • Godt kollegaskab
Vi forventer du:
  • har tænkt over din indgang til uddannelsen. Gennemført G1/G2, EUX, Ny mesterlære

  • er morgenfrisk og mødestabil.

  • brænder for at tilberede og anrette velsmagende og flot mad

  • er god til at samarbejde.

  • er ærlig, selvstændig, ansvarsbevidst, engageret, nysgerrig på ny viden og tager aktivt del i dit uddannelsesforløb.

  • ønsker at bidrage til et fagligt godt arbejdsmiljø med fokus på egen og kollegaers trivsel.

Ansættelsesvilkår Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og du vil hovedsagligt skulle arbejde i tidsrummet fra kl. 6.00 til kl. 13.24 mandag-fredag. Der vil kunne forekomme aftenvagter og enkelte weekendvagter. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansøgningsfrist: 2. juli 2024 Vi afholder samtaler løbende. Herlev Gentofte hospital er en røgfri arbejdsplads. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Kirsten på telefon 38689909 i tidsrummet 11.30-13.00. Vi glæder os til at læse din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Hospital, Kildegårdsvej , 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071615

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet