Har du kendskab til operationsafvikling? Projekt- og forandringsledelse? Kan du arbejde selvstændigt og strategisk? Så er du lige den person, som vi mangler i vores team til implementering af Den Regionale Sterilcentral på Region Hovedstadens hospitaler.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Den Regional Sterilcentral (RSC) - implementeringsprogram er søsat for at bedre kvalitet og arbejdsmiljø i verdens mest automatiserede sterilcentraler. RSC består af to identiske enheder, hvor den ene er placeret på Rigshospitalet og den anden på Herlev Hospital. De to enheder skal i fremtiden forsyne alle Region Hovedstadens hospitaler (undtagen Bornholm) med sterile operationsinstrumenter og proceduresæt. Implementeringsprogrammet er organiseret under Gentofte Herlev Hospitals vicedirektør René Priess.

På nuværende tidspunkt producerer og leverer RSC instrumenter til fem operationsafdelinger på Rigshospitalet, Bispebjerg og Hvidovre hospital. Det videre implementeringsforløb sker løbende frem til alle regionens genbehandlingsenheder og operationsafdelinger er implementeret i Den Regionale Sterilcentral.

Som projektleder tilknyttet implementeringsteamet vil dit arbejde være på ”kontoret (Herlev hospital)” og decentralt på hospitalerne i Region Hovedstaden. Dine arbejdsopgaver vil være at bistå hospitalerne med at bliver klar til overgangen til Den Regionale Sterilcentral, der i praksis betyder, at hospitalet skal være klar til at modtage det rette instrument, til den rette patient, til den rette tid. Det kræver et stort forberedende arbejde som vi i implementeringsteamet hjælper hospitalerne med. Det er i høj grad et samarbejdsprojekt. Du skal forvente skiftende arbejdspladser, da vi ved, at det giver mening at være der, hvor opgaven skal løses. Opgaverne spænder fra instrumentrelaterede opgaver, til vejledning om logistik, T-DOC, procesledelse, projektledelse, forandringsledelse og mange andre opgaver.

Teamet vil til start bestå af dig og T-DOC implementeringskonsulenten, og senere udvider vi med endnu en implementeringsmedarbejder. Vi arbejder ud fra en fælles opgaveløsning, og sammen aftaler vi, hvordan vi griber opgaverne an. Du får indflydelse i forhold til den fælles planlægning, og du skal kunne lide at arbejde selvstændigt, når du er ude på hospitalsafdelingerne. Behovene er forskellige fra hospital til hospital, og det er derfor nødvendigt at tilpasse indsatsområder samt omfang i forhold til hospitalet. Du skal trives med omstillinger, være god til hurtig tilpasning i nye kulturer, og kunne lide at tale med forskellige faggrupper. Teamet, som du bliver en del af ledes af programchefen, men i dagligdagen er ledelsesstrukturen forholdsvis flad.

Vi søger en erfaren projektleder med kendskab til arbejdsflowet på en operationsgang. Vi ser gerne, at du er en god teamplayer, der har respekt for det fælles mål, og respekt for den kliniske hverdag. Det er en fordel, hvis du har en projektlederuddannelse og ledelseserfaring. Kender du til de nationale retningslinjer for genbehandling af steriliserbart medicinsk flergangsudstyr (NIR Genbehandling), er det også en fordel.

Vi er overbeviste om, at åbenhed og dialog giver det bedste arbejdsmiljø og den bedste arbejdsglæde i teamet, i projektet - og i hele vores organisation.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med RSC – driftsorganisation, som er nødvendigt at pleje for at sikre gode implementeringsforløb.

Vi forventer at du

 • Gerne uddannet sygeplejerske
 • Uddannet projektleder
 • Har en kandidatoverbygning
 • Har ledelseserfaring
 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret
 • Er god til at samarbejde med mange forskellige faggrupper
 • Er god til at holde dine samarbejdspartnere orienteret om status på din opgaveløsning
 • Er kvalitetsbevidst og hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver
 • Har en positiv tilgang til at løse udforinger på en systematisk og effektiv måde
 • Er mål- og ansvarsbevidst
 • Er villig til og interesseret i selv at søge viden inden for opgaven og specialet
 • Kender egne begrænsninger og kan inddrage hjælp ved behov
Du vil blive oplært til opgaven med afsæt i dit kompetence- og erfaringsniveau, og der vil altid være hjælp at hente til, hvordan opgaven kan gribes an samt sparring.

Ansættelsesvilkår Stillingen er en 2-årig projektstilling med mulighed forlængelse. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst, indgået med Danske Regioner og DSR. Ansættelsen finder organisatorisk sted under RSC - implementeringsprogrammet, Herlev Gentofte Hospital, men med opgaveløsning på alle Region Hovedstadens hospitaler. Du refererer til programchefen. Du bedes vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Ansøgningsprocedure
 • Ansøgningsfristen er søndag d. 17. marts 2024 kl. 12.00.
 • Samtaler afholdes den 19. og 20. marts om eftermiddagen.
 • Ansættelsesstart er den 1. maj 2024.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Du kan læse mere om Den Regionale Sterilcentral her: Den Regionale Sterilcentral

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Hospital, Kildegårdsvej , 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006453

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet