HIK 2's træner Ahmad El-Achi stolt efter lørdagens kamp mod Nørrebro United 2

Kampråb og peptalk inden kampstart.
Profilbillede
dato

HIK 2 viste imponerende form mod Nørrebro United 2 på udebane lørdag den 14. september 2024. Cheftræner Ahmad El-Achi roser spillerne for at have lært af deres fejl fra den sidste kamp og leveret en stærk præstation.

Cheftræner Ahmad El-Achi var fyldt med tilfredshed og stolthed efter HIK 2's optræden mod Nørrebro United 2. Holdet havde taget ved lære af tidligere fejl og formåede at rette op på dem, hvilket blev tydeligt i lørdagens kamp.

“Jeg er super tilfreds med hele holdets præstation. De har virkelig taget en del af sidste kamps fejl til sig og rettet markant på det. Mega mega stolt af mine piger!” udtalte El-Achi begejstret.

HIK 2 lagde ud med en strategi, der involverede pres med ni spillere samt to sekser-positioner. Senere i kampen skiftede de til kantpres med en sekser og to ottere, hvilket også fungerede fint. Dog bemærkede træneren, at spillerne begyndte at miste energien hen imod kampens slutning.

“Vi gik efter at spille med ni pres samt to sekser, og det fungerede udmærket. Senere gik vi til kantpres med en sekser og to ottere. Energien var dog ved at rande ud af de fleste spillere på holdet,” forklarede El-Achi.

For fremtidige kampe ser træneren gerne, at holdet bliver bedre til at disponere deres energi, så de kan holde et højt niveau i hele kampen. “Vi skal disponere lidt mere på energien, så man ikke er flad allerede efter 30-40 minutter,” tilføjede han.

El-Achi fremhævede især Isabella Tullberg for hendes flotte præstation i kampen, hvor hun viste stort overskud og engagement på banen. “Isabella Tullberg har bare vist mig som træner, hvad det vil betyde at have 'overskud' og dermed give den fuld gas. Hun kæmpede til det sidste, lagde op til et mål og kunne selv være kommet på tavlen, hvis heldet var med hende,” sagde El-Achi med rosende ord.

På trods af et par uheldige chancer, hvor Tullberg ramte overliggeren og en anden blev reddet, var indsatsen en inspiration for resten af holdet. Med sådanne præstationer ser fremtiden lys ud for HIK 2.

Næste kamp for HIK 2 er et opgør imod GVI 2. Det udspiller sig i HIK d. 21. september klokken 14:00.

Kampens resultat: 2-2 til HIK 2
Række: U16 Piger 2 (09/10) Efterår

Mål
15'0-1Lily Moalem
20'1-1
53'1-2Elisabeth Bucan
70'2-2
Kilde: Ahmad El-Achi