Hjælp en 5-årig dreng med autisme - Skab tryghed og glæde hverdag

Profilbillede
dato

Elsker du at skabe glæde og tryghed for børn? Og har du lyst til at bidrage til en lille drengs glæde og trivsel? 

Om opgaven

Vi søger en omsorgsfuld  og rolig hjælper til en 5-årig dreng i Hellerup, som elsker at bladre i bøger og nyder at blive nusset på ryggen. Drengen har infantil autisme og kommunikerer gennem gestik, mimik og lyde. Din rolle vil være at skabe en tryg og hyggelig eftermiddag for ham, hvor du tager imod ham efter hans dagtilbud. Han har brug for at man skaber forudsigelighed, og han trives bedst med rutiner og genkendelige situationer. Drengen bruger ble og skal også have hjælp med personlig pleje. 

Om dig 

Vi søger dig, der har erfaring med børn med særlige behov, og gerne kendskab til autisme. Du er rolig, tålmodig og god til at skabe en tryg og stabil relation. 

Arbejdstid

Stillingen omfatter 4 hverdagstimer om ugen samt 16 timer om måneden fordelt på weekender. Mødetiderne er mandag og onsdag fra kl. 14.30 til 16.30, samt 2 weekenddage pr. måned á 8 timer hver. De konkrete dage og tidspunkter aftales med familien.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anika Christiansen på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (4-12 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054440

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet