Hjælper søges til dreng på 6 år i København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Søger du nogle ekstra timer i weekender? Har du erfaring med at arbejde med børn, der har særlige behov? Vil du hjælpe en dreng på 6 år, der har infantil autisme? Så er du måske den, vi søger, 

Om opgaven

Stillingen er hos en dreng på 6 år, der har infantil autisme. Drengen kommunikerer mest på engelsk, men forstår dansk. 

Opgaven er at være sammen med drengen og herigennem aflaste forældrene. Drengen er glad for at lave aktiviteter, og man kan fx tage på tur til legeplads, i en park el.lign. Han er åben og glad for tale med nye mennesker. 

Om dig 

Du har erfaring med at arbejde med børn med særlige behov. Du har kendskab til autisme, eller er interesseret i at få det. 

Du trives fint med at kommunikere på engelsk og dansk, og det er naturligt for dig at tage ansvaret for den gode relation. 

Arbejdstid 

Der er tale om en stilling på 9 timer om ugen. Timerne ligger på weekenddage.  

De konkrete dage og tidspunkter aftales med familien.

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Annitta Madsen på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136792

Via e-mail: anm@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847163

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet