ISS søger en Tilsynsførende til en ny spændende kunde i København Ø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Anøsgningsfrist: 25. oktober 2023

 

ISS søger en dygtig og grundig Tilsynsførende til en ny kunde. ISS kan tilbyde et job, hvor du med din ansvarlighed samt faglig viden skal føre tilsyn med, at de opgaver som påhviler rengøringsassistenterne er udført på tilfredsstillende vis. Dine arbejdsopgaver er fordelt mellem manuelt rengøringsarbejde og tilsynsopgaver.


Du vil derfor indgå i både udførelsen af den daglige serviceleverance, samt varetage ledelse og tilsyn af medarbejdere. Det er din fornemmeste opgave at sikre, det daglige arbejde udføres til tiden og til en kvalitet, der efterlever kundens forventninger. 


Du bliver, i stillingen som tilsynsførende, også ansvarlig for at lede og motivere medarbejdere, samt planlægge den daglige rengøringsleverance. Du vil blandt andet stå for introduktion ved opstart af nye medarbejdere, instruktion i anvendelse af rengøringsmidler, varebestilling, arbejdsmetoder, kvalitetssikring.


Stillingen er på 37 timer om ugen og arbejdstiden vil primært være fra kl. 15:00-23:00

 

Er du ISS nye tilsynsførende?

Den rette kandidat besidder følgende egenskaber:     
•    Erfaring med service, rengøring og ledelse 
•    Erfaring med daglig kundekontakt  
•    Omhyggelig og detaljeorienteret, når det kommer til at levere, og du følger altid op på både medarbejdere og kunden 
•    Kan kommunikere klart og tydeligt på dansk   
•    Er serviceminded og imødekommende over for både kolleger, medarbejdere og kunderne 
•    Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves

 


ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er venlig, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel. Vores nye kollega, bliver en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus trivsel, motivation og udvikling.    

 

Ansøgning

Indsend dit CV, motiveret ansøgning og andre relevante dokumenter via linket 'Ansøg nu' hurtigst muligt og senest d. 25. oktober 2023. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning i dag frem for i morgen – det kan være dig, vi leder efter.
Vi stræber efter at afvikle en inkluderende og retfærdig rekrutteringsproces og lige muligheder for alle kandidater. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Casper Nielsen, Key Account Executive på mail: casper.nielsen@dk.issworld.com
Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 dk.issworld.com
#APlacetoBeYou #LI-DNI

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ISS Facility Services, Gyngemose Parkvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5916682

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet