Ledende oversygeplejerske søges til Hormon- og Stofskiftesygdomme på Gentofte Hospital - Tag styringen, udvikl fagligheden og skab trivsel blandt personalet!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du ledelsestalent? Er du optaget af endokrinologiske sygdomme og sætter du barren højt for trivsel i personalegruppen?
Så er det dig vi leder efter til Hormon- og Stofskiftesygdomme, sengeafsnit 1 på Gentofte Hospital.

Om afdelingen Hormon- og Stofskiftesygdomme, sengeafsnit 1 er en del af Afdeling for Medicinske Sygdomme.
Afdelingen varetager over 100.000 ambulante og akutte patientforløb årligt indenfor specialerne infektionssygdomme, lungesygdomme, hormon- og stofskiftesygdomme samt ældresygdomme, med sengeafsnit og ambulatorier på både Herlev- og Gentofte-matriklerne, som i efteråret skal flytte sammen på Herlev-matriklen.

I Afdeling for Medicinske Sygdomme tager sygeplejen udgangspunkt i Fundamentals of Care (FoC), hvor begrebsrammen understøtter vores fokus på at have patienten i centrum.

Om afsnittet Hormon- og stofskiftesygdomme, sengeafsnit 1 består af et professionelt team af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og sekretærer, som alle inden for deres fagområde har specialviden inden for endokrinologi.
Vores patienter er fortrinsvis indlagt via Gentofte Hospitals Akutklinik, men kan også være henvist fra andre afdelinger på hospitalet eller fra andre hospitaler i regionen.
Vi er stolte af vores arbejdsmiljø, der kombinerer høj faglighed med dedikerede og ambitiøse sygeplejersker.
Vores afsnit er præget af et stærkt socialt sammenhold, hvor der både er plads til fagligt nørderi, masser af grin og kollegial omsorg.

Om dig

  • Du har ledelsestalent.
  • Du har bred erfaring med patientforløb
  • Du fokuserer på udvikling, høj faglighed og trivsel
Vi ser gerne at du har interesse for – eller erfaring med – rekruttering af sygeplejersker, og går gerne nye veje for at formidle din faglige indsigt om vores spændende speciale på en engagerende, varm og nærværende måde.

Ligeledes leder vi efter en oversygeplejerske, der tror på nær, synlig ledelse og er nysgerrig og opsøgende på personalegruppen. Du kommer til at arbejde målrettet med afsnittes indflytning på Herlev-matriklen i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og søsterafsnittets ledelse, og kommer til at stå i spidsen for en ambitiøs, god og professionel personalegruppe.

Praktisk information For yderligere information om stillingen – kontakt chefsygeplejerske Susanne Tronier på mail susanne.tronier@regionh.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: 31. maj 2024.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 3. juni 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Hospital, Kildegårdsvej , 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054348

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet