Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand svingede med økse, Farum

En 53-årig beruset mand uden fast adresse blev klokken 09.01 mandag anholdt og sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han gik rundt på Frederiksborgvej/Farum Hovedgade og svingede med en økse. Manden blev taget med på politigården, hvor han blev sat i detentionen. Senere blev han afhørt og løsladt.

 

Brand i kælder, Hørsholm

Klokken 12.18 kom en anmeldelse om, at der var brand i kælderen i en bygning på Gøngehusvej. Ingen kom til skade ved branden, som formentlig er opstået i forbindelse med, at der er benyttet en affugter på stedet.

 

Sigtet for narkokørsel, Frederiksværk

En 30-årig mand fra Frederiksværk blev klokken 16.00 standset, da han kom kørende ad Hillerødvej i en varevogn. Den 30-årige viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Tyveri udviklede sig, Hillerød

En butikstyveri udviklede sig mandag eftermiddag til et røveri, da en 33-årig mand fra Hillerød stjal et par sikkerhedssko fra Bauhaus. I forbindelse med tyveriet, havde den 33-årige taget et billede af en medarbejder i forretningen og kom med en udtalelse, der kunne opfattes som en trussel, hvorfor det blev vurderet, at der ikke længere var tale om et tyveri, men et røveri, da manden tilegnede sig skoene ved brug af trusler. Den 33-årige blev anholdt og taget med til afhøring på politigården, hvorfra han blev løsladt efter end afhøring.

 

Katalysator stjålet, Hørsholm

Mellem søndag klokken 18.30 og mandag formiddag klokken 11.00 er der stjålet en katalysator fra en VW Golf, som holdt i Mikkelborg Park.

Sigtet for narkokørsel, Hellerup

Mandag klokken 19.40 blev en 21-årig mand fra Valby standset i krydset Strandvejen/Tuborgvej, hvor han kom kørende. Her blev han sigtet for narkokørsel, da han var påvirket af euforiserende stoffer.

 

Glemte gryde på komfur, Helsingør

En glemt gyde på et komfur var mandag klokken 20.36 årsag til så kraftig røgudvikling, at politi og brandvæsen blev alarmeret og kørte ud til en bolig på Rostgaardsvej. Ejendommens beboere måtte evakueres mens brandvæsenet arbejdede på at konstatere, om der var ild nogen steder og bygningen efterfølgende blev luftet ud. En 85-årig kvinde blev i forbindelse med hændelsen sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

 

Sigtet for ulovlig kniv, Helsingør

Klokken 20.42 forsøgte en 28-årig mand fra Helsingør at stikke af fra politiet i forbindelse med en politiforretning og smed i den forbindelse en kniv fra sig i et buskads på Borg. P. Christ. Vej. Manden blev pågrebet og sigtet for overtrædelse af Knivloven samt for forstyrrelse af den offentlige ro og orden.

Kærestepar skabte uro og uorden, Helsingør

Mandag aften omkring klokken 21.30 kom flere anmeldelser om, at en mand og en kvinde sloges i Havnegade. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at der var tale om et kærestepar med en kurre på tråden.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi