Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Groft hærværk mod beboerhus, Humlebæk

Mandag mellem klokken 17 og 22 blev der begået hærværk mod et beboerhus på Kirkeskov Allé. Gerningspersonerne har opbrudt en terrassedør og efterfølgende ødelagt alt interiør i beboerhuset.

 

Frisørartikler stjålet, Helsingør

Ved et indbrud i Mille F på Esrumvej mellem mandag klokken 17.30 og tirsdag klokken 09.35 er der stjålet diverse frisørartikler. Tyven er kommet ind ved at bryde hoveddøren til forretningen op. Også salon Hailak på Stubbedamsvej har været udsat for indbrud. Ved indbruddet, som er sket mellem mandag klokken 23.00 og tirsdag klokken 11.20, er der stjålet hårprodukter.

 

Sigtet for fornærmelig tale, Hillerød

En 19-årig mand blev tirsdag formiddag klokken 10.10 sigtet for fornærmelig tale mod en polititjenestemand. Hændelsen skete på Slotsgade, hvor den 19-årige udtalte nedsættende ord til betjenten.

 

Sigtet for ulovlig opbevaring af fyrværkeri, Kgs. Lyngby

En 38-årig mand fra Kgs. Lyngby blev omkring tirsdag middag sigtet for ulovlig opbevaring af fyrværkeri. Manden opbevarede en større mængde fyrværkeri end tilladt på en privat adresse samt i et kælderrum.

 

Hærværk mod bil, Hellerup

Mandag eftermiddag mellem klokken 13 og 17 er et bil, som stod på Hellerupvej, blevet udsat for hærværk, idet to af bilens dæk er blevet punkteret. Hærværket blev anmeldt tirsdag klokken 10.58.

 

Havde narko men intet kørekort, Frederikssund

Tirsdag eftermiddag klokken 12.50 blev en 20-årig mand standet i en bil i Lundeparken. Det viste sig, at han ikke han noget kørekort, men til gengæld var i besiddelse af en moderat mængde hash med henblik på videresalg. Manden blev sigtet for begge forhold.

Sigtet for spirituskørsel, Frederiksværk

Klokken 13.41 blev en 30-årig mand fra København sigtet for spirituskørsel. Manden blev standset på Helsingevej og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Smed rørbomber i fælleslokale, Hillerød

Tirsdag klokken 14 blev det anmeldt, at nogle unge godt en time tidligere havde smidt nogle rørbomber i et fælleslokale på Hillerød Handelsskole, så der var sket skader på gulvet.

 

Stjal parfume, Kgs. Lyngby

En 25-årig mand fra Holstebro blev klokken 14.14 taget for tyveri i Matas i Lyngby Storcenter, hvor han havde stjålet en parfume. Umiddelbart inden havde manden også stjålet en brieost og makrel på dåse fra Føtex samt en kop kaffe og en sandwich fra 7-eleven. Manden blev sigtet for samtlige forhold.

 

Udgav sig for at være fra hjemmeplejen, Helsingør

En 75-årig mand fra Helsingør blev tirsdag kl. 11.30 udsat for et tricktyveri i eget hjem, da han åbnede døren for en kvinde, der udgav sig for at være fra hjemmeplejen. Kvinden tog den 75-åriges kort under påstand om, at hun ville købe medicin på apoteket, men brugte det i stedet til at hæve et større kontaktbeløb fra manden konto. Kvinden beskrives som: dansk af udseende, 25-35 år gammel og talte dansk.

 

Påkørt cyklist, Hillerød

En cyklist blev tirsdag kl. 16.54 påkørt af en bilist på parkeringspladsen ved Hillerød Svømmehal på Milnersvej. Bilisten kørte frem for en ubetinget vigepligt og ramte derved cyklisten, der så væltede. Cyklisten blev kørt til hospitalet til observation. 

 

Større trafikuheld, Frederiksværk

Tre biler var tirsdag kl. 17.58 involveret i et trafikuheld på Hillerødvej i Frederiksværk. Den ene bil først strejfede en anden, hvorpå den kørte frontalt ind i den tredje og derefter rullede om på taget. Brandvæsen og ambulancer blev sendt til ulykken, hvor en fastklemt skulle skæres fri. 2 personer meldes kørt til hospitalet. Der var åbnet for trafikken igen fra kl. 20.00.

 

Indbrud i lægehus, Hillerød

Tirsdag kl. 19.08 brød en ukendt gerningsmand ind hos Lægerne I Frederiksgade. Flere patruljer rykkede ud til stedet, men gerningsmanden var allerede væk. Manden beskrives som: 170-180 cm høj, almindelig af bygning og iført en lys dunjakke med hætten trukket op og en lille, lys rygsæk. 

 

Spirituskørsel, Helsinge

En 46-årig mand fra Helsinge blev tirsdag kl. 20.56 taget for spirituskørsel på Rundinsvej i Helsinge. Manden blev sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand, og blev herefter kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges. 

 

Butiksindbrud, Helsingør

Indbrud i Nail Palace på Hovedvagtsstræde i Helsingør kl. 00.51, hvor to mænd skaffede sig adgang til butikken ved at bryde hoveddøren op. Der fremgår ikke af anmeldelsen, hvad der blev stjålet. Ud fra overvågningen på stedet beskrives de to mænd som:
A: Mand, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Mørk hue, halsedisse, handsker, dynjakke med sort logo på venstre skulder, bukser og sorte sko.
B: Mand, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Hættetrøje, jakke, bukser og sorte sko, Medbragte: Rygsæk med reflekser.


Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi