Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Læsketyveri fra Rema, Nærum

En 35-årig mand fra Frederiksværk blev tirsdag kl. 08.55 taget for butikstyveri i Rema 1000 på Malmbergsvej i Nærum. Manden havde gemt 14 flasker læskedrik i sin rygsæk, hvorefter han forsøgte at forlade butikken. Han blev sigtet for butikstyveri.

 

Brand i etageejendom, Hellerup

Tirsdag middag kl. 12.40 blev der meldt en brand ind på Blidahpark i Hellerup. En 86-årig kvinde blev reddet ud af lejligheden, og blev kørt til hospitalet for at få behandlet sine skader. 

 

Indbrud og trusler på livet, Allerød

Under et indbrudsforsøg kl. 14.32 på Tokkekøbvej i Allerød blev en 62-årig mand truet på livet af en 21-årig udenlandsk mand. Den 21-årig holdt en hobbykniv mod den 62-åriges hals, hvorefter han flygtede fra stedet uden nogen tyvekoster. For at forhindre gerningsmanden i at slippe væk, blev Allerød station lukket ned. Den formodede gerningsmand blev anholdt af en patrulje på Allerød Stationsvej kl. 14.51. Den 21-årig udenlandske statsborger står nu sigtet for indbrud, trusler på livet og for brud på knivloven. 

 

Tyveri af parfumer, Allerød

Matas på M D Madsensvej i Allerød fik tirsdag kl. 14.54 stjålet forskellige parfumer fra forretningen af en 35-årig mand fra Valby. Manden blev sigtet for butikstyveri. 

 

Mindreårige butikstyve, Stenløse

To drenge fra Valby og Frederiksberg på 16 og 14 år forsøgte tirsdag kl. 15.28 at stjæle Cult Shakers og energidrikke fra Kvickly på Centertorvet i Stenløse, men blev stoppet af en butiksdetektiv, da de var ved at forlade butikken. Begge blev afhentet af deres mødre. De sociale myndigheder er underrettet. 

Tricktyveri, Værløse

En 80-årig kvinde fra Værløse fik tirsdag kl. 14.45 stjålet sin pung, da hun blev omringet af 4 ukendte mænd i Netto på Kirke Værløsevej i Værløse. En af de fire mænd skubbede til den 80-årige kvinde, hvorefter de andre stjal hendes pung. 

 

14-årig butikstyv, Helsingør

En 14-årig pige fra Ålsgårde blev tirsdag kl. 16.29 taget for butikstyveri på Jernbanevej i Helsingør. En patrulje kørte pigen hjem, og tog en snak med hendes forældre. De sociale myndigheder bliver kontaktet. 

 

Spiritustyveri, Hillerød

En 47-årig mand fra Vildbjerg og en 32-årig fra Hillerød blev tirsdag kl. 17.42 begge sigtet for butikstyveri, efter at de havde passeret kasselinjen i Bilka på Slotsarkaderne i Hillerød med flere flasker spiritus gemt i deres tasker.

 

Hashklump konfiskeret, Snekkersten

En 54-årig mand fra Snekkersten blev tirsdag kl. 17.46 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer efter en patrulje fandt i klump hash i vedkommendes lomme. 

 

Kokainfund, Frederikssund

Narkohunden Vaks fandt tirsdag kl. 18.20 to poser med kokain på i en cykelkælder på Heimdalsvej i Frederikssund. 

 

Slog butiksansat i ansigtet, Birkerød

En 21-årig mand blev tirsdag aften omkring klokken 19.30 slået en gang i ansigtet af en mand, efter en tidligere uoverensstemmelse om, hvorvidt man måtte odd´se ved brug af en andens id. Hændelsen skete i Føtex på Stiholmsvej, og gerningsmanden forlod efterfølgende stedet i ukendt retning. Han beskrives som 40-50 år, mellemøstlig af udseende med kort skæg og gråt hår. Han var iført en sort jakke.

 

Pc stjålet fra bil, Vedbæk

Fra en bil, som stod på Gøngehusvej, er der mellem klokken 18.00 og 19.45 tirsdag aften stjålet en jakke og en pc. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Sigtet for spirituskørsel, Birkerød

Klokken 20 blev en 61-årig udenlandsk mand standset, da han kom kørende ad Duemosevej. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Sigtet for besiddelse af hash, Frederikssund

Ved en målrettet indsats mod salg af narko blev en 18-årig mand fra Jægerspris klokken 20.10 sigtet for at være i besiddelse af en joint. Manden blev truffet af en patrulje i et tørrerum under en ejendom i Rosenvænget.

 

Taget for butikstyveri, Allerød

En 35-årig udenlandsk mand blev klokken 21.15 taget for butikstyveri. Manden havde stjålet diverse varer i Netto på Kongevejen, og blev sigtet for forholdet.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk