Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Trafikuheld, Hellerup

To biler ramte onsdag kl. 07.41 hinanden på Niels Andersens Vej i Hellerup. En enkelt person blev kørt på hospitalet med mindre skader. Vejen var helt farbar igen kl. 09.07.

 

Sten kastet gennem vindue, Skibby

En klinik på Hovedgaden i Skibby har mellem tirsdag kl. 16.00 og onsdag kl. 09:30 fået kastet en sten ind gennem en rude. 

 

Brugstyveri af bil, Hillerød

En 30-årig mand fra Hillerød blev onsdag kl. 11.10 anholdt efter at han, uden at have fået lov, havde taget en bil på Hillerødsallé i Helsingør. 

 

Rabatmærkebedrageri, Kgs. Lyngby

En 63-årig kvinde fra Nærum er onsdag kl. 11.46 blevet sigtet for bedrageri efter at hun havde flyttet et rabatmærke til en vare, der ikke var rabat på i Magasin i Kgs. Lyngby. 

 

Påvirket på knallert, Holte

Onsdag kl. 14.27 blev en 18-årig mand fra Holte stoppet på Hørsholm Kongevej i Holte. Det viste sig, at manden førte hans knallert i påvirket tilstand. Manden blev sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand, og blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så en præcis påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Førte bil i påvirket tilstand, Hillerød

En 24-årig mand fra Hillerød er onsdag kl. 15.00 blevet sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand på Slangerupgade i Hillerød. Desuden at være påvirket, var manden også frakendt førerretten og i besiddelse af en mindre mængde kokain. Manden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Person ramt af bil, Kgs. Lyngby

En person blev onsdag kl. 17.57 ramt af en bil på Lundetoftegårdsvej i Kgs. Lyngby. Personen blev kørt til hospitalet for at få behandlet sine skader. 

 

Beskudt med fyrværkeri, Nærum

Onsdag kl. 18.11 blev en 55-årig kvinde fra Nærum beskudt med en fyrværkeriraket og dernæst ramt af en kastet øldåse, da hun henvendte sig til tre mænd, der fyrede fyrværkeri af på Nærum Hovedgade. Herefter forlod gerningsmændene stedet. 

 

Bedrageri i Magasin, Kgs. Lyngby

En 23-årig kvinde fra Kgs. Lyngby er onsdag kl. 18.38 blevet sigtet for bedrageri, da hun i Magasin tog to stk, kosmetik og en taske, hvorefter hun ved betalingskassen foreviste en gammel kvittering på samme to stk. kosmetik og ønskede penge retur. 

 

Røveri mod forretning, Gribskov

Kl. 1941 skete der et røveri mod en forretning på Tisvildevej. En mand kom ind i forretningen og truede personalet med en pistol og fik ca. 3000 kroner i udbytte. Han løb fra stedet i østlig retning. Gerningsmanden beskrives som dansk af udseende, 175-180 cm, kraftig kropsbygning: Han var iført: Sort hue, sort mundbind, grøn jakke, og medbragte en hvid indkøbspose fra Føtex, Bevæbning: pistol: brunt trægreb, sort, tre riller på slæden, gråt løb. Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som kan have observeret den mistænkte i tiden omkring røveriet. De kan kontakte politiet på 114.

 

Bedrageri, Egedal

Kl. 22.58 fik politiet en anmeldelse om bedrageri. En 70-årig kvinde fra Krebsen var blevet ringet op af en person, der spurgte, om hun kendte en ved et bestemt navn. Det gjorde hun ikke og mistænkte fusk og lagde derfor røret på. Senere blev hun ringet op igen af en, der skulle være overordnet. Det blev oplyst, at de kunne se, at der var hævet penge på hendes kontoen, og at de skulle lukke kontoen og føre den over på en ny konto som var politiets sikre konto. Anmelderen skulle logge ind på netbank. Der skulle hun overføre penge til en sikker konto, hvilket hun troede på. Forurettede oplyste, at hun ikke havde overblik om, hvor meget, der var trukket fra bankkontoen.

 

Færdselsuheld, Gentofte

Kl. 00.52 stoppede politiet en bil på Nybrovej, som var kørt ind i et skilt. Billisten var påvirket af alkohol og blev kørt på hospitalet for at få taget en blodprøve.
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi