Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra containere, Kgs. Lyngby

Mellem lørdag klokken 15.00 og mandag klokken 07.00 blev der stjålet elektrisk værktøj fra to containere, som stod på en byggeplads på Firskovvej. En ukendt gerningsperson havde skåret låsene over til containerne for at skaffe sig adgang.

Tyveri fra varebil, Græsted

En ukendt gerningsperson tiltvang sig mellem søndag klokken 13.00 og mandag klokken 07.00 adgang til en varebil, som holdt parkeret på Skovhusvej. Indstigningen skete ved, at der blev skåret hul i dørene, og fra køretøjet blev der stjålet værktøj.

En ukendt gerningsperson stjal mellem klokken 04.40 og 08.34 elektrisk værktøj fra en varebil, som holdt parkeret på Ramsager. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ukendt.

Det kunne tirsdag morgen konstateres, at en ukendt gerningsperson havde forsøgt at tiltvinge sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Snebærvej. Der var boret hul i sidedøren, men der var ikke umiddelbart blevet stjålet noget fra køretøjet.

Mellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 08.30 skaffede en ukendt gerningsperson sig adgang til en varebil på Bakkeager ved at opbryde døren. Fra bilen blev der stjålet værktøj.

Fra en varebil, som holdt parkeret på Gøgevangen mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 09.55 blev der også stjålet elektrisk værktøj. Indstigningen var her sket ved opbrydning af bilens dør.

En ukendt gerningsperson forsøgte mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 07.00 at tiltvinge sig adgang til en varebil, som holdt parkeret på Græsted Park. Døren til bilen var forsøgt opbrudt, men dette var ikke lykkedes.

Det var heller ikke lykkedes at opbryde døren til en varebil, som holdt parkeret på Hasselager mellem søndag klokken 16.00 og mandag klokken 11.00.

Væltet træ spærrede for trafikken, Gentofte

Klokken 07.17 indløb der anmeldelse om, at et træ var væltet på Jægersborg Alle, så det spærrede for trafikken i begge retninger. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor vejen i en periode blev afspærret, så mens oprydningsarbejdet blev udført. Omkring klokken 09.20 var det igen muligt for trafikken at passere på stedet.

Tyveri fra personbil, Hellerup

Fra en personbil, som havde holdt parkeret på Hagens Alle mellem mandag den 14. februar klokken 16.30 og mandag den 21. februar klokken 07.20, stjal en ukendt gerningsperson midterkonsol, navigationsanlæg, klimaanlæg, betjeningsanlæg til navigationen samt panel med instrumentbræt. Indstigningen skete via en knust rude.

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem søndag klokken 20.30 og mandag klokken 08.00 blev vinduet i en Volkswagen personbil brudt op, mens bilen holdt parkeret på Kildedalen. Fra køretøjet blev der stjålet airbags og midterkonsol med gps og skærm.

Også fra en anden Volkswagen personbil, som havde holdt parkeret natten over samme sted, var der blevet stjålet airbags. Indstigningen var her sket ved rudeknusning. 

Det samme gjorde sig gældende med en tredje Volkswagen personbil på samme vej. Bilen havde holdt parkeret på stedet mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 09.30, og fra køretøjet var der stjålet navigationsanlæg og airbag. Bagruden var blevet knust for skaffe adgang til bilens udstyr.

Tyveri af pung, Kgs. Lyngby

En 75-årig kvinde fra Lyngby anmeldte klokken 11.02, at hun omkring klokken 10.15 havde fået stjålet sin pung, da hun var stået af bussen på Lyngby Station. Kvinden havde i den forbindelse ventet på grænt ved et lyssignal, og her stillede en mand sig meget tæt op af hende. Efterfølgende opdagede hun, at hendes pung var blevet stjålet, og hun mistænkte derfor manden for tyveriet. 

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

En 32-årig kvindelig bilist fra Lyngby kørte klokken 11.50i østlig retning ad Paul Fennebergs Alle, hvor hun ved udkørslen til Trongårdsparken ikke overholdt sin vigepligt og påkørte en 16-årig mandlig cyklist fra Bagsværd. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet. Den kvindelige bilist blev af en patrulje, som var sendt til stedet, sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Mand frarøvet sin jakke, Gentofte

En 22-årig mand fra København anmeldte klokken 12.47, at han kort forinden havde befundet sig på OK Tanken på Vangede Bygade, da to andre mænd ankom til stedet i bil. Passageren steg ud af bilen og henvendte sig til den 22-årige, og med trusler om vold fik manden ham til at udlevere sin jakke til ham. Derefter kørte de to mænd fra stedet. Den 22-årige forsøgte at følge efter mændene i bil, ad Sognevej og Nybrovej, hvorefter han dog mistede deres bil af syne.

De to mænd beskrives som: 
Passageren: mand, ca. 180 cm, kraftig af bygning, dansk af udseende, med mørkt mellemlangt hår og mørkt fyldigt skæg. Iført sort tøj.

B: mand, dansk af udseende og med kort hår, som muligvis var mørkt.

Tyveri fra personbil, Nærum

Mellem klokken 13.45 og 14.09 blev ruden knust i en personbil, som holdt parkeret på Nærumvænge Torv. Fra bilen blev der stjålet en computer og tasker.

Tyveri af gasflasker, Græsted

Klokken 14.16 blev det anmeldt, at der mellem lørdag klokken 15.00 og mandag klokken 09.00 var blevet stjålet gasflasker fra et udendørsområde tilhørende en virksomhed på Udsholt Byvej. Hegnet ind til området var klippet op, hvorefter et skab var blevet opbrudt for at skaffe adgang til gasflaskerne. 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 14.59 blev det anmeldt, at en udenlandsk mand blev tilbageholdt i Bilka i Slotsarkaderne, da han havde stjålet varer fra butikken. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 39-årig, som de anholdt og sigtede for butikstyveri.

Taske stjålet fra bil, Kgs. Lyngby

En taske er mellem klokken 15.15 og 15.40 stjålet fra en bil, som holdt ved Trongårdsskolen. Tyven har knust en siderude for at komme ind i bilen.

Havde joint i bilen, Gørløse

Mandag eftermiddag klokken 16.25 blev en 19-årig mand fra Frederikssund standset i sin bil på Roskildevej. Den 19-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en halv joint i bilen.

Mand gik ind i lejlighed, Helsingør

En mand gik mandag eftermiddag klokken 16.30 ind i en lejlighed i Folehaven under påskud af, at han havde sodavand med til beboeren. Manden gik først ud i køkkenet og fortsatte rundt i lejligheden, hvorefter han gik igen. Der blev ikke umiddelbart stjålet noget. Manden beskrives som dansk af udseende, lys i huden, 35-40 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, lyst kort hår og havde blå jakke og mørke bukser på.

Stjal elektronik og dagligvarer, Hillerød

To mænd på henholdsvis 21 år fra Hillerød og 24 år fra Helsingør blev mandag eftermiddag klokken 17.00 taget for butikstyveri i Bilka. Her blev de sigtet for at have stjålet elektronik og dagligvarer.

Sigtet for salg af euforiserende stoffer, Ølstykke

Mandag eftermiddag klokken 17.50 blev en 18-årig mand fra Slangerup sigtet for salg af euforiserende stoffer. Manden blev truffet på Tennisvej, hvor han udover at være i besiddelse af flere hashklumper i salgsstørrelse også var i besiddelse af et større kontantbeløb. 

Stjal pengekasse, Helsingør

En indtil videre ukendt gerningsmand stjal mandag aften klokken 18.10 en pengekasse i Kvickly i Stjernegade og løb herefter fra stedet i retning mod Rosenhøjvej. Han beskrives som mellemøstlig af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, iført mørk trøje, mørke bukser og lyseblåt mundbind. 

El-værktøj stjålet fra bil, Græsted

Mellem klokken 18 og 19 mandag aften er der stjålet el-værktøj fra en varebil, som holdt i Gartnervænget. Tyven har boret et hul i bildøren for efterfølgende at åbne sidedøren.

Ild i indkøbsvogn, Gilleleje

Mandag aften klokken 20.16 kom en anmeldelse om brand på Gilleleje Stationsvej. Det viste sig, at der var ild i en indkøbsvogn, som brandvæsenet hurtigt fik slukket.

Mand stukket i armen, Kvistgård

En 55-årig mand uden fast adresse blev mandag aften stukket i armen med en kniv. Episoden skete i en lagerbygning på Egeskovvej, hvor den 55-årige var en del af et drikkelag, og der opstod et skænderi mellem den 55-årige og en 40-årig mand fra Stenløse. Episoden blev anmeldt klokken 20.49 og skal nu efterforskes nærmere.

Sigtet for groft hærværk, Farum

To mænd blev mandag aften sigtet for groft hærværk, da de klokken 21.31 mandag aften havde malet graffiti på et tog ved Farum Station. Mændene, en 21-årig og en 23-årig begge fra Ballerup, blev løsladt efter endt afhøring.

Sigtet for narkokørsel, Allerød

Klokken 01.34 natten til tirsdag blev en 23-årig mand fra Birkerød standset, da han kom kørende ad Sortemosevej. Her viste det sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer og også havde fået frakendt sit kørekort. Han blev sigtet for begge forhold.

Lygter og rat stjålet, Frederikssund

Fra en Porsche, der stod på Bakkekammen, er der mellem midnat og tirsdag morgen klokken 06.00 stjålet lygter, rat og radio. En BMW, som holdt på samme vej, har i samme tidsrum fået stjålet airbags, rat og radio.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi