Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mand knuste rude, Hellebæk

Klokken 07.37 blev det anmeldt, at en mand mellem klokken 04.22 og 05.15 havde smidt en sten gennem en tude i en indgangsdør til Hellebæk Klædefabrik.

Gulvslibere stjålet, Helsinge

Mellem tirsdag aften og onsdag morgen klokken 08.18 er der stjålet gulvslibere, en tapetdamper og en polérmaskine fra et skur på Birkedalsvej. Tyven har brudt hængelåsen til skuret op for at skaffe sig adgang.

Dæk punkteret, Hillerød

En bil, som stod ved Sophienborgskolen, er mellem tirsdag klokken 12.00 og 16.05 blevet udsat for hærværk og har fået det ene dæk punkteret. Hærværket blev anmeldt onsdag klokken 09.33.

Sigtet for ulovligt arbejde, Gilleleje

To mænd på 28 og 36 år blev onsdag formiddag klokken 10.26 anholdt og sigtet for ulovligt arbejde på en byggeplads på Bavne Ager, hvor de arbejdede uden den fornødne tilladelse.

Bortvist fra hospital, Hillerød

Onsdag formiddag klokken 10.49 måtte en patrulje køre til Hillerød Hospital, hvor en mand skabte uro og uorden ved at tage mad og slå ud efter personalet. Manden, der er 52år og fra Fredensborg, blev bortvist fra stedet.

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

En frakendelse af førerretten var ikke nok til at forhindre en 24-årig mand fra Taastrup i at køre bil. Han blev standset på Lundtoftegårdsvej onsdag formiddag klokken 11.40 og sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Taske stjålet fra bil, Værløse

Onsdag eftermiddag klokken 13.30 er der stjålet en taske fra en bil, som holdt på Skovlystvej. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Stjal chokoladebar, Farum

En 15-årig ung mand fra Farum blev onsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri, efter han på Q8 på Frederiksborgvej omkring klokken 15 havde stjålet en chokoladebar. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen.

Færdselsuheld, Frederiksværk

Klokken 16.59 blev det anmeldt, at der netop var sket et alvorligt færdselsuheld på Hillerødvej cirka 150 meter syd for rundkørslen, idet en personbil og en lastbil var kørt frontalt sammen. Politi, brandvæsen og ambulancer blev sendt til stedet, hvor personalet i sidstnævnte kunne konstatere, at føreren af bilen, en 20-årig mand fra Frederiksværk, var alvorligt tilskadekommen, og han blev derfor transporteret til hospitalet for at modtage behandling.

Da der både skulle foretages tekniske undersøgelser på stedet samt en hel del oprydning, kunne der først åbnes helt op for trafikken igen cirka klokken 20.30. Det er endnu for tidligt at konkludere, hvad der eventuelt lå til grund for færdselsuheldet. Nordsjællands Politi kan ikke give oplysninger om mandens tilstand.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Ølstykke

Klokken 18.21 traf en patrulje to 15-årige unge mænd fra henholdsvis Slangerup og Frederikssund på Ølstykke Station. 

På den unge mand fra Slangerup blev der fundet en moderat mængde hash fordelt på mindre klumper, og han blev derfor sigtet for at have været i besiddelse af dette. På grund af hans alder blev de relevante voksne samt de relevante myndigheder underrettet om forholdet.

På den unge mand fra Frederikssund blev der fundet en mindre mængde hash fordelt på mindre klumper, og han blev derfor også sigtet, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder også i hans tilfælde blev orienteret om forholdet.

Ulovlig knallert, Farum

Klokken 19.45 blev en 15-årig knallertfører fra Farum uden styrthjelm på standset og kontrolleret på Slangerupvej. Her viste det sig, at knallerten kunne køre mere end det tilladte, hvorfor han blev sigtet for forholdene.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 20.18 blev det anmeldt, at tre drenge havde forsøgt at stjæle slik, elektronik og teleudstyr fra NETTO på Jernbanepladsen. Idet butikstyvene var under 18 år gamle, blev en patrulje sendt til stedet, hvor blandt andet en 14-årig dreng fra København blev truffet. Grundet hans unge alder blev sagen overdraget til de sociale myndigheder, ligesom øvrige relevante voksne blev informeret om hændelsen.

Ligeledes blev to 15-årige unge mænd fra henholdsvis København og Hellerup truffet, og da de var over den kriminelle lavalder, blev de sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev orienteret om episoden.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Frederikssund

Klokken 20.28 traf en patrulje en 22-årig mand fra Frederikssund ved en cykelparkeringsplads på Roskildevej. På hans person blev der fundet en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Charlottenlund

Klokken 21.09 traf en patrulje to mænd i en personbil på Skovshoved Havn. Den ene af dem, en 22-årig mand fra Søborg, var i besiddelse af cirka 50 ulovlige piller, hvorfor han blev sigtet for dette.

Brand, Helsingør

Klokken 22.13 blev det anmeldt, at det brændte i noget affald i en carport på Hobrovej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, men inden myndighederne nåede frem, havde beboeren selv fået slukket flammerne med en haveslange. Ifølge brandvæsnet var branden formentlig opstået ved et gammelt bilbatteri, hvor blæsten havde blæst en genstand over på, som havde igangsat den mindre brand.

Brand, Helsingør

Klokken 22.30 blev det anmeldt, at der var brand i en varebil og to personbiler, der holdt ude foran en bilforhandler på H C Ørstedsvej. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik slukket branden, inden den bredte sig yderligere. Nordsjællands Politi mistænker, at branden er påsat, men yderligere undersøgelser skal foretages, før dette kan konkluderes endeligt. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om branden på nuværende tidspunkt.

Tyveri af gasflasker, Vejby

Klokken 03.51 anmeldte et forbipasserende vidne, at han så to mænd stjæle gasflasker fra foran REMA 1000. De to mænd var kørende i en grå personbil, muligvis en Suzuki, med trailer tilkoblet, som de havde placeret gasflaskerne på. De to kørte lidt væk og frakoblede traileren, hvilket anmelderen så, og han blev og afventede på stedet, indtil politiet nåede frem. I mellemtiden havde de to mænd forladt stedet.

Nordsjællands Politi skal nu efterforske sagen ved blandt andet at gennemse eventuel overvågning samt se, om traileren kan tilknyttes nogle personer, der kan have relevans for sagen.

Færdselsuheld, Kokkedal

Klokken 05.53 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Helsingørmotorvejen i sydgående retning, og at en personbil nu lå i grøften. Politiet, vejhjælp og en ambulance blev sendt til stedet, hvor personalet i sidstnævnte kunne konstatere, at der ikke var sket nogen personskade. Vejhjælp fik transporteret bilen væk, og trafikken nåede ikke at være synderligt påvirket af uheldet.

Færdselsuheld, Humlebæk

Klokken 06.19 anmeldte en bilist, at hun havde påkørt et væltet træ, der lå ud over kørebanen på Humlebæk Strandvej cirka midt i Laveskov. 
Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik fjernet træet og bugseret bilen ind til siden, således vejen igen kunne passeres. Der skete umiddelbart ingen personskade ved færdselsuheldet.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk