Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cyklist ramt af bil, Smørum

Søndag formiddag klokken 11.40 blev en 50-årig kvinde fra Valby ramt af en 59-årig mandlig bilist fra Smørum, da hun kom cyklende i Råbroparken. Kvinden måtte en tur til tjek på hospitalet efter påkørslen, og den 59-årige mand blev sigtet for at have overtrådt sin vigepligt.

 

Mand med pistol var rottebekæmper, Hellerup

Flere patruljer blev søndag eftermiddag klokken 16.17 sendt til Bernstorffvej efter en anmeldelse om, at der gik en mand rundt med en pistol. Det viste sig, at der var tale om en luftpistol og, at manden var rottebekæmper.

 

Stjal chokolade, Hillerød

To unge mænd på 15 år blev søndag klokken 16.44 taget for butikstyveri i Slotsarkaderne, hvor de havde stjålet chokolade og energibarer. De blev sigtet for tyveriet og deres værger samt de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

 

Ridser i lakken, Slangerup

En bil, som stod i Bakkebo, er mellem lørdag aften og søndag formiddag blevet udsat for hærværk, idet er er lavet flere ridser i bilens lak. Sagen blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 17.21.

 

Sigtet for spirituskørsel, Helsingør

Søndag klokken 17.45 kom en anmeldelse om en beruset bilist på Gefionsvej. En patrulje kørte til stedet og traf bilisten, en 39-årig mand fra Helsingør, som blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet. Her blev der udtaget en blodprøve fra ham, som skal analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Kørte uden kørekort, Espergærde

En 58-årig mand fra Kvistgård blev søndag klokken 19.15 standset, da han kom kørende ad Kongevejen. Her viste det sig, at han ikke havde generhvervet sit kørekort efter en tidligere frakendelse, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Brand i ejendom, Græsted

Søndag aften klokken 19.20 kom en anmeldelse om, at der var brand i en ejendom på Pårupvej. Branden spredte sig til hele ejendommens tag og tagkonstruktion, som blev overtændt og trods brandvæsenets store indsats på stedet stod ejendommen ikke til at redde. Ingen personer eller dyr kom til skade ved branden.

 

Unge blev formanet om deres opførsel, Slangerup

Et par patruljer måtte søndag aften køre en Stationsvej, efter der klokken 20.11 kom en anmeldelse om, at en gruppe unge spillede høj musik og kørte ræs. Patruljerne traf omkring 10 unge mænd, som alle fik en formaning om at opføre sig ordentligt og tage hensyn til de omkringboende.

 

Oversigt over indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 19.-25. september 2022 følger snarest muligt.

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi