Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fuld vintyv, Gilleleje

En fuld 44-årig udenlandsk statsborger blev mandag morgen kl. 07.00 anmeldt for butikstyveri, efter at en medarbejder fra Rema 1000 på Alfavej i Gilleleje genkendte ham som gerningsmanden, der lørdag d. 12 november havde stjålet flere flasker vin. Manden blev sigtet for butikstyveri og fik en straksbøde.  

 

Indbrud i villa, Helsinge

To indbrudstyve brød mandag morgen kl. 08.13 ind i hus på Bryderupvej i Helsinge mens en af husets beboere var i bad. De ukendte gerningsmænd havde aflistet en rude, som de herefter var kravlet igennem. Den ene af gerningsmændende beskrives som: Mand, spinkel af bygning, sort hår og iført sort tøj. Personen talte et andet sprog end dansk. En patrulje rykkede hurtigst muligt ud til stedet, men fandt ikke tyvene.

 

Indbrud i firmabiler, Helsinge

Imellem søndag d. 13 kl. 12.00 og mandag d. 14. kl. 08.00 har ukendte gerningsmænd brudt ind i en firmabil på Skovgårdsvej i Helsinge, hvorfra der er blevet stjålet en større mængde værktøj. 
Imellem søndag d. 13 kl. 15.00 og mandag d. 14 kl. 08.30 har ukendte gerningsmænd stjålet værktøjer fra en firmabil på Skovgårdshave i Helsinge. 
Imellem søndag d. 13 kl. 15.00 og mandag d. 14 kl. 08.42 har ukendte gerningsmænd forsøgt at bryde ind i en firmabil på Skovgårdsvej også i Helsinge. 

 

Vanvidskørsel, Hornbæk

En fotovogn fangede mandag morgen kl. 08.50 en trafikant, der kørte 129 km/t i en 50 km/t-zone på Nordre Strandvej i Hornbæk. Føreren af bilen var en 61-årig mand fra Helsingør, der senere blev stoppet, hvorefter køretøjet blev beslaglagt efter reglerne for vanvidskørsel.
Kl. 09.09 var endnu en billist på spil – denne gang med 117 km/t i 50 km/t-zonen. Den leasede bil blev ført af en 56-årig udenlandsk statsborger, der senere blev fundet på en adresse i København. Køretøjet blev beslaglagt efter reglerne for vanvidskørsel.

 

Indbrud i varevogn, Helsingør

Ukendte gerningsmænd har mellem lørdag d. 12 kl. 12.00 og mandag d. 14 kl. 08.00 stjålet værktøj og sodavand fra en firmabil på Søvej i Helsingør. 

 

Palletyveri, Espergærde

Miss Bagel på Aa. Louis-Hansens Alle fik søndag d. 13. november stjålet flere paller fra virksomhedens adresse. 

 

Tricktyve på spil, Gilleleje

En 82-årig kvinde fra Gilleleje fik søndag d. 13 november kl. 14.50 stjålet 600 kroner fra hendes pung på Alfavej i Gilleleje. Tre personer skabte en distraktion ved at tabe varer omkring den 82-årige, hvorefter de brugte forvirringen til at stjæle kvindens pung. 

 

Narkotika i bil, Frederikssund

En 20-årig mand er blevet sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer efter han mandag kl. 12.45 blev stoppet af en patrulje på Kirkebakken i Frederikssund. Narkohunden Pelle fandt en pose med hash og skunk under et forsæde i bilen. 

 

Indbrud stoppet, Birkerød

En nabo stoppede mandag kl. 11.25 et indbrudsforsøg på Johan Mantzius Vej i Birkerød, hvor en ukendt gerningsmand havde pillet listerne af et kældervindue for at få adgang til huset. Tyven forlod stedet, da han blev opdaget. Tyven beskrives som: 170-175 cm høj, brun i huden, kort, sort hår og som værende almindelig af bygning. 

 

Butikstyveri i Rema, Hillerød

En 34-årig mand blev mandag kl. 13.08 taget for butikstyveri i Rema 1000 på Skansevej i Hillerød, hvor han havde stjålet brugsvarer.

 

Blufærdighedskrænkelse i mose, Gentofte

En 42-årig kvinde fra Gentofte mødte mandag kl. 15.00 en mand i Brobæk Mose, der var i færd med at onanere. En patrulje ledte efter manden i området, men kunne ikke lokalisere ham. Manden beskrives som: Mand, 20 år, 180 cm høj, almindelig kropsbygning, lys i huden, lyst, kort hår. Han var iført en blå jakke. 

 

Konfiskeret joint, Hillerød

En 38-årig mand fik mandag kl. 16.10 konfiskeret en joint, efter en patrulje mødte ham på Vibekevej i Hillerød. Manden blev sigtet for at bryde loven om euforiserende stoffer. 

 

Spirituskørsel uden førerret, Hillerød

En 39-årig mand fra Bagsværd blev mandag kl. 16.10 stoppet på Østergade i Hillerød. Manden testede positiv for alkohol på udåndingstest og blev efterfølgende kørt til Hillerød Hospital for at få fastlagt den præcise promille. Manden havde desuden tidligere mistet sin førerret, som han ikke havde generhvervet. 

 

Knallertkører med hash i lommen, Stenløse

En 15-årig dreng fra Ølstykke blev mandag kl. 17.40 stoppet ved Mosekæret i Stenløse, hvor han kom kørende på sin knallert. I sin lomme havde den 15-årige en klump hash, og blev derfor sigtet for at bryde loven om euforiserende stoffer. 

 

Unge narkotikabrugere, Stenløse

Mandag kl. 17.50 mødte en patrulje to drenge på 16 og 13 år, der var i færd med at ryge en bong. Begge viste sig at have hash i lommerne. Hashen blev konfiskeret, og de blev begge sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. Værger og sociale myndigheder er underrettet.

 

Knivstikkeri, Virum

To mænd på henholdsvis 18 og 19 år kom mandag aften omkring klokken 18.30 til skade ved et knivstikkeri på Grønnevej. De er begge uden for livsfare. Motivet til knivstikkeriet er endnu ikke fastlagt, men bunder formentlig i en uoverensstemmelse mellem sagens parter. Sagen er under efterforskning og Nordsjællands Politi vil gerne høre fra vidner, som bedes ringe 114. Der gives ikke yderligere oplysninger eller kommentarer til sagen for øjeblikket.

 

Var i besiddelse af hash, Hellerup

En 22-årig mand fra Hellerup blev klokken 20.40 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Manden blev truffet ved Bernadotteskolen af en patrulje.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Mandag aften klokken 22.154 blev en 36-årig udenlandsk mand standset, da han kom kørende ad Søndre Jernbanevej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret.

 

Brand i bil, Espergærde

Klokken 22.45 kom en anmeldelse om, at der var ild i en bil, som stod på Kofod Anchers Vej. Brandvæsenet fik slukket ilden inden den bredte sig, men to nærtholdende biler blev varmeskadede i forbindelse med branden. Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi