Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Brand i bygning, Smørum

Torsdag formiddag kl. 10.30 rykkede politi og brandvæsen ud til en husbrand på Tulipanhaven i Smørumnedre, der dog hurtigt kom under kontrol. Ingen meldinger om tilskadekomne. 

 

Istyveri i Netto, Slangerup

En 23-årig mand fra Slangerup blev torsdag sigtet for butikstyveri efter han kl. 11.53 havde stjålet en bøtte is og skeer fra Netto på Københavnsvej i Slangerup. 

 

Vold mod butiksansat, Espergærde

Onsdag aften kl. 18.30 blev en 20-årig mandlig medarbejder hos Netto på Vestermarken i Espergærde slået i maven af en kunde, der var vred over at blive bortvist fra butikken. Hændelsen blev først anmeldt torsdag d. 17. 

 

Tricktyve stjal computer, Allerød

En 22-årig mand fra Hørsholm blev torsdag kl. 12.44 stoppet af tre ukendte mænd, der på dårligt engelsk begyndte at tale til den forurettede om fodbold. Umiddelbart efter kunne den 22-årige konstatere, at hans computer var blevet stjålet. 

 

Butikstyveri fra Magasin, Lyngby

En 28-årig udenlandsk statsborger blev torsdag kl. 13.55 taget for butikstyveri i Magasin på Lyngby Hovedgade. Manden blev sigtet for butikstyveri. 

 

Konfiskeret hash, Birkerød

En patrulje stoppede torsdag kl. 16.40 en 17-årig ung mand ved Teglporten i Birkerød. Betjentene fandt flere hashklumper i den 17-årigs lommer, der blev konfiskeret. Den unge mand blev sigtet for at bryde loven om euforiserende stoffer. 

 

Brand i askebæger, Helsinge

Et overfyldt askebæger var sandsynligvis skyld i, at politi og brandvæsen torsdag kl. 16.54 lykkede rykkede ud til en lejlighed på Elmevej i Helsinge. Den potentielle brand blev hurtigt slukket, og der er ingen meldinger om tilskadekomne. 

 

Hash og kokain konfiskeret, Lyngby

En 26-årig mand fra Lyngby blev torsdag kl. 17.49 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer efter en patrulje fandt ham i besiddelse af 2 klumper hash og en pose med kokain ved Lundetoftgårdsvej i Lyngby. Her mødte patruljen også en 21-årig fra Lyngby, der var i færd med at ryge en joint. Denne blev også konfiskeret og manden sigtet. 

 

Konfiskeret hash, Hillerød

En 25-årig mand fra Hillerød blev torsdag kl. 18.00 på Frederiksgade i Hillerød sigtet for brud på loven af euforiserende stoffer, da en patrulje fandt hash i mandens lomme. 

 

Konfiskeret hash, Hillerød

En 20-årig mand fra Skævinge fik torsdag kl. 18.15 konfiskeret en større klump hash ved P-huset på Frederiksgade i Hillerød, da han blev stoppet af en patrulje. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Konfiskeret joint, Lyngby

En 48-årig mand fra Lyngby fik torsdag kl. 18.44 konfiskeret en joint, da en patrulje kom forbi ham på Lundetoftegårdsvej i Lyngby, mens han var i gang med at ryge den. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Konfiskeret hash og joint, Hellerup

En 22-årig mand fra Hellerup blev torsdag kl. 20.18 stoppet ved Hellerupvej i Hellerup, hvor en patrulje fandt hash og en joint på ham. Manden blev sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer. 

 

Butikstyveri, Ølstykke

En 14-årig blev torsdag kl. 20.28 taget for butikstyveri hos Netto på Niels Olsens Vej i Ølstykke. Værge og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Hærværk mod biler, Farum

To mænd på 26 og 20 år, henholdsvis fra Slagelse og Farum, er fredag kl. 02.08 blevet sigtet for hærværk. De to mænd smadrede bilruder på parkerede biler ved Farum Stationstorv, og var i færd med at pille ved endnu en bil, da en patrulje fandt dem. 

 

Voldeligt overfald, Helsingør

En 22-årig fra Helsingør mand blev natten til fredag kl. 02.21 overfaldet af en ukendt gerningsmand ved Svingelport i Helsingør. Gerningsmanden slog den forurettede i ansigtet, hvorefter han løb sin vej. Gerningsmanden beskrives som en mand på mellem 180 og 190 cm.  
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi