Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Traktor stjålet, Ølsted

Fra en lade på Hillerødvej er der mellem søndag morgen og mandag klokken 08.30 stjålet en grøn traktor af mærket Mercedes-Benz. Laden var formentlig ulåst på tidspunktet for tyveriet.

Fik klip i kørekortet, Virum

To bilister fik mellem klokken 11.50 og 12.29 et klip i deres kørekort ved en hastighedskontrol på Lyngby Omfartsvej.

Stjal dagligvarer, Hillerød

Mandag klokken 13.03 blev en 80-årig kvinde fra Hillerødtaget for butikstyveri i Rema1000 på skansevej, hvor hun havde stjålet diverse dagligvarer. Kvinden blev sigtet for forholdet.

Sigtet for narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 24-årig mand fra Vanløse blev klokken 16.55 mandag eftermiddag standset, da han kom kørende ad Danmarksvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og for at køre uden førerret. Manden blev taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Brand i scooter, Humlebæk

Klokken 17.33 kom en anmeldelse om brand i en scooter på Skeltoftevej. Brandvæsenet fik hurtigt slukket ilden, som formodes at være påsat.

Mand knuste ruder i bil, Helsinge

En mand knuste klokken 18.03 flere ruder i en bil, som stod i Østergade. Manden beskrievs som dansk af udseende, 25-29 år, 180-195 cm, muskuløs af bygning, lys i huden med kort brunt hår. Han var iført sorte sneakers med hvide kanter, mørkeblå kort bukser, mørk langærmet trøje og kørte til og fra stedet i en hvid Mercedes-Benz Vito.

Anmeldelse om mistænkeligt forhold, Helsingør

Mandag aften klokken 18.15 kørte flere patruljer til Sydvej efter en anmeldelse om et mistænkeligt forhold. De nærmere undersøgelser viste dog, at intet tydede på, at der var sket noget kriminelt.

Brand i buske, Tisvildeleje

Klokken 18.53 kom en anmeldelse om brand i nogle buske på Hovedgaden. Ilden blev slukket inden den nåede at sprede sig til en nærliggende bolig. I forbindelse med branden blev en 40-årig mand fra Herlev anholdt sigtet for ildspåsættelsen.

 

Færdselsuheld, Dyssegård

En 49-årig kvinde fra Søborg kom Kl. 19.50 kørende fra Gentofte Skole ad Dyssegårdsvej, da en anden bilist var kommet fra højre sidevej uden at holde tilbage, hvorved den 49.årige kvinde kørte direkte ind i siden på modpartens køretøj, hvorved der sket totalskade på begge køretøjer, der skulle borttransporteres af Falck. Ingen melding om personskade. 

Sigtet for hash, Hellerup

En 22-årig mand fra Valby blev kl 19.50 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Philip Heymans Allé i Hellerup

Spiritus- og hashkørsel, Kokkedal

En 46-årig mand fra Snekkersten blev kl. 20.15 sigtet for spirituskørsel på Helsingørmotorvejen ved Kokkedal. Den 46-årige kørte ad Helsingørmotorvejen i sydgående retning med ca. 110 kmlt da han mistede herredømmet over køretøjet og forulykkede. Bilen vendte rundt på taget. Brand, ambulance og politi tilstede. Brand får vendt bilen om på hjulene igen. Bragt til nærmeste hospital for behandling og for at få taget en blodprøve for at fastlægge den 46-åriges promille og påvirkning af hash.

Lugt fra spildt diesel, Hillerødvej

Melding kl. 22.17 gaslignende lugt i det fri ved Gl. Holmegårdsvej i Hillerød. Politi og Brand tilstede. Lugten viste sig at stamme fra spildt diesel.

Færdselsuheld, Birkerød

En rutebus kørte ad Stationsvejen i vestlig retning og skulle i krydset Stationsvej/Rolighedsvej foretage et venstresving ind på stoppestedet ved Birkerød Station. En 18-årig ung kvinde fra Birkerød gik i østlig retning ad Stationsvej, og skulle i krydset Stationsvej/Rolighedsvej krydse over Rolighedsvej og fortsætte ad Stationsvej i østlig retning. Rutebussen foretog med ca. 15 km/t et venstresving, hvorved han påkørte den 18-årige, som gik i fodgængerfeltet. Ingen melding om personskade.

Kørte uden førerret, Allerød

En 22-årig mand fra Allerød blev kl. 00.55 sigtet for at køre bil uden førerret på Frederiksborgvej i Allerød.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi