Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørte på ulovlig knallert, Frederiksværk

Tirsdag morgen klokken 07.25 blev en 18-årig mand fra Vejby standset, da han kom kørende på knallert i Nørregade. Her viste en test på et rullefelt, at knallerten kunne køre hurtigere end den er konstrueret til, hvilket gjorde kørsel på den ulovlig. Den 18-årige blev sigtet for forholdet. Også på Syrevej blev en ung mand på 15 år fra Melby standset. Hans knallert viste sig også at være ulovlig og han blev ligeledes sigtet for forholdet.

 

Butikstyv havde knive på sig, Kgs. Lyngby

En 33-årig mand fra Kgs. Lyngby blev tirsdag morgen sigtet for butikstyveri og for at være i besiddelse af flere knive uden at have et anerkendelsesværdigt formål med dette. Manden blev taget for butikstyveri i Netto i Eremitageparken, og da han i den forbindelse opførte sig aggressivt, blev en patrulje tilkaldt. Den 33-årige var imidlertid så utilfreds med situationen, at han viste betjentene og de øvrige forbipasserende sin langefinger og derfor også blev sigtet for overtrædelse af Ordenbekendtgørelsen.

 

Værktøj stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem mandag aften klokken 19.30 og tirsdag klokken 06.55 er der stjålet værktøj fra en varevogn, som stod på Toftegærdet. Tyven har knust bilens bagrude for at skaffe sig adgang.

 

Sigtet for narkokørsel, Helsingør

Tirsdag morgen klokken 09.00 blev en 28-årig mand fra Hvidovre standset, da han kom kørende i bil ad Lundegade. Manden viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer og blev sigtet for narkokørsel. Herefter blev han kørt på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Værdikort stjålet, Hellerup

Fra Emmerys er der mellem klokken 02.15 og 02.30 natten til mandag stjålet flere kaffeværdikort. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

 

Skabte uro og uorden, Hillerød

Omkring klokken 11.45 måtte en patrulje køre til Hostrupsvej, hvor en 40-årig mand skabte uro og uorden ved at råbe og genere forbipasserende. Manden fik påbud om at opføre sig ordentligt og blev senere på dagen bortvist fra stedet, da han ikke efterkom påbuddet. 

 

Hunde fandt hash, Farum

Ved en målrettet indsats mod narkosalg på gadeplan snusede to narkohunde sig ved middagstid tirsdag frem til en større mængde hash, som var gemt i et kælderrum på Frederiksborgvej. En 53-årig mand fra Farum blev i den forbindelse sigtet for at være i besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

 

Mand vakte mistanke, Charlottenlund

En mand vakte tirsdag omkring klokken 13 mistanke hos en borger, som så ham gå ind og ud af indkørslerne på Strandvejen. En patrulje kørte til stedet og traf manden, som var ude for at uddele reklame for sin virksomhed.

Sigtet for spirituskørsel, Skibby

En 31-årig mand fra Kirke-Hyllinge blev omkring klokken 16 sigtet for spirituskørsel. Manden blev truffet af en patrulje på Nordmandsvænget og blev herefter taget med på politigården, hvor en læge udtog en blodprøve fra ham. Den skal fastlægge mandens nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Sigtet for våbenbesiddelse, Hillerød

Klokken 16.55 blev en 37-årig mand standset, da han kom kørende ad Industrivænget. Mnden vidste sig, at være narkopåvirket ligesom han kørte bil, selvom han havde fået frakendt førerretten og så var han i besiddelse af en mindre mængde kokain, hash samt en skarpladt pistol. Manden blev sigtet for alle forhold og fremstilles i grundlovsforhør for våbenbesiddelse i Retten i Hillerød i dag klokken 13.00.

Redningsveste stjålet, Rungsted Kyst

Et større antal redningsveste blev klokken 16.55 tirsdag eftermiddag stjålet fra New Shipshape på Rungsted Havn. Gerningspersonerne beskrives som to mænd, der var kørende i en sølvgrå VW Touran årgang 2015.

Kørte uden kørekort, Slangerup

En administrativ inddraget kørekort var ikke nok til at forhindre en 40-årig kvinde fra Frederikssund i at sætte sig bag rattet. Hun blev truffet af en patrulje, da hun kom kørende ad Hørup Skovvej og sigtet for kørsel uden førerret.

Mand måtte en tur i detentionen, Hillerød

En 54-årig mand fra Hillerød blev klokken 19.25 vurderet til ikke at være i stand til at tage vare på sig selv, da en patrulje traf ham siddende ved et busstoppested på Hillerødholmsalle. Manden blev derfor taget med på politistationen og sat i detentionen. Han var endvidere i besiddelse af en kniv uden at have et anerkendelsesværdigt formål for dette, hvilket han blev sigtet for.

Forsøgte at bryde ind i forretning, Kgs. Lyngby

En mand forsøgte klokken 01.19 at bryde ind i Multiform på Jernbanepladsen. Han endte dog opgive sit forehavende og løb derefter fra stedet. Manden beskrives som lys i huden, spinkel af bygning, iført grå hættetrøje, hvid t-shirt, blå jeans, sorte sko og sorte handsker. Han medbragte mursten og et koben. Det lykkedes ikke den til stedet sendte patrulje at finde manden.

T-shirts stjålet, Kgs. Lyngby

Klokken 01.28 var der indbrud i Transocean Sport, hvor der blev stjålet et større antal t-shirts. Tyven har knust en rude i forretningens indgangsdør for at komme ind. Tyveriet blev anmeldt klokken 01.49 og tyven var ikke at finde i området, da en patrulje kom til stedet.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi