Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Mistænkelige mænd fældede træer, Fredensborg

Klokken 10.39 kom en anmeldelse om, at tre mænd var i færd med at fælde træer i Grønholt Hegn og herefter læsse dem på nogle biler, hvilket anmelderen fandt mistænkeligt. En patrulje kørte ud for at undersøge sagen nærmere og kunne konstatere, at mændene havde et legalt ærinde.

 

Kørte uden kørekort, Græsted

En 52-årig mand fra Græsted blev klokken 17.52 standset, da han kom kørende på en knallert, til hvilken, der kræves kørekort, selvom han tidligere havde fået inddraget sin førerret. Manden blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Mand overfaldet i tog, Hellerup

En 40-årig mand blev klokken 18.50 overfaldet i toget fra Hellerup til Ordrup, da en ung mand sparkede ham. Gerningsmanden beskrives som 16 år, 175 cm høj med sort krøllet hår, iført jeans og lyseblå skjorte. Sagen, herunder motivet for overfaldet, skal nu undersøges nærmere.

 

Kørte i frakendelsestiden, Kokkedal

Klokken 20.18 blev en 40-årig mand fra Måløv standset, da han kom kørende ad Fredensborg Kongevej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere havde fået frakendt sit kørekort.

 

Sigtet for narkokørsel, Charlottenlund

Klokken 21.20 blev en 28-årig mand fra København standset, da han kom kørende ad Ordrup Jagtvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre vurdering af sagen.

 

Var i besiddelse af hash, Gentofte

En 17-årig ung mand fra Roskilde blev klokken 22.30 truffet af en patrulje på Ved Stadion. Her blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde hash samt en joint, hvilket han blev sigtet for.

 

Musik til ulempe, Hellerup

Klokken 23.16 kom flere anmeldelser om, at der var høj musik til ulempe fra en adresse på Callisensvej. En patrulje kørte til stedet og sørgede for, at lydstyrken blev reguleret.

 

Ubuden gæst skabte tumult, Smørum

En ubuden gæst var klokken 01.18 årsag til tumult ved et fælleshus i Æblevangen. En patrulje kom til stedet og fik genskabt roen, ligesom den udbudne gæst og festens vært fik et alvorsord med på vejen.

Sigtet for narkokørsel, Hillerød

Klokken 04.35 fredag nat blev en 21-årig mand fra Søborg standset, da han kom kørende ad Københavnsvej ved krydset med Overdrevsvejen. Her viste en narkometertest, at manden var påvirket af cannabis. Derfor blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en narkotest. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre vurdering af sagen.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi