Nyt fra Hellerup i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hellerup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gasflaske stjålet, Fredensborg

Mellem lørdag aften og søndag formiddag klokken 09.45 har der været indbrud et skue ved restaurant Skipperhuset, hvorfra der er stjålet en flaske gas og en skruemaskine. Tyveriet blev anmeldt søndag klokken 10.12.

 

Pige påkørt af cyklist, Hillerød

Søndag formiddag klokken 11.07 blev en otte-årig pige fra Hillerød ramt af en anden cyklist, da hun var ude at cykle på stien nord for Frederiks Iis Vej. Den anden cyklist forsvandt umiddelbart efter fra stedet. Han beskrives som en 50-60-årig mand med gråt kort hår, iført cowboybukser og grå jakke. Han kørte på en sort herrecykel, muligvis en el-cykel. 

 

Dæk skåret op, Gentofte

Mellem lørdag midnat og søndag klokken 12.00 er dækkene på en bil, som stod på Tværbommen, blevet skåret op. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 12.26.

 

Indbrud i frisør, Helsingør

Ved et indbrud hos frisør Hair&Beauty på Stubbedamsvej er der mellem lørdag klokken 16.30 og saøndag klokken 12.00 stjålet hårplejeprodukter, krøllejern, føntørrer samt to loungestole. Gerningspersonen har skaffet sig adgang til frisørforretningen ved at bryde hoveddøren op.

 

Ridser i lakken, Nærum

En Fiat, som stod på Fyrrevejen, har mellem søndag klokken 09.00 og 14.10 været udsat for hærværk, idet der er lavet flere lange og dybe ridser i bilens lak.

 

Stjal værktøj, Hillerød

To udenlandske mænd på 32 og 39 år blev søndag klokken 14.51 taget for tyveri af værktøj i Bauhaus på Sigrunsvej. Mændene blev sigtet for tyveriet.

 

Blev antastet af mand, Hillerød

To piger på henholdsvis 12 og 13 år blev søndag eftermiddag antastet af en mand på Nordstensvej. Manden havde efterfølgende lukket lynlåsen i den ene piges trøje og efterfølgende trukket den anden piges trøje lidt højere op ved hendes hals. Herefter gik han videre ad Nordstensvej i retning mod Mc Donalds, og de to piger kontaktede politiet, som straks sendt en patrulje til stedet. Manden, der beskrives som østeuropæisk af udseende, ca. 60 år, 167 cm høj, med mørkt hår og skæve tænder, iført grøn/brun jakke og brune bukser, var dog ikke at finde i området. 

Der skal lyde meget stor ros til de to piger, som udviste stor snarrådighed ved straks at kontakte politiet og for at kunne give et så nøjagtigt et signalement af manden. Begge pigernes værger blev kontaktet og orienteret om pigernes oplevelse og om deres fine håndtering af sagen.

 

Hærværk mod lastbil, Slangerup

En lastbil, som stod i Banegraven, er mellem fredag eftermiddag og søndag eftermiddag blevet udsat for hærværk, idet der er malet graffiti på lastbilen. Hærværket blev anmeldt søndag klokken 18.18.

 

Brand i bolig, Humlebæk

Politi og brandvæsen rykkede søndag aften klokken 23.11 ud til en anmeldelse om brand i en bolig på Gl. Strandvej. Stedets beboer, en 76-årig kvinde, blev tilset for røgforgiftning af personalet i en tilkaldt ambulance. Det er endnu uvist, hvad der var årsag til branden.

 

Narret til at overføre penge, Hellerup

Søndag aften mellem klokken 19.30 og 00.50 ringede en mand til en 73-årig kvinde og udgav sig for at være fra politiet. Det lykkedes manden at overtale kvinden til at overføre et større kontantbeløb til ham.

Nordsjællands Politi advarer på det kraftigste mod at man overfører penge eller giver konto-, kode- cpr- eller andre former for personlige og eller private oplysninger til folk, som uopfordret tager kontakt til en og beder om dette. I sådanne situationer er det helt i orden at afbryde samtalen og lægge røret på. 

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 03.-10. oktober 2022

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi