Nyt livsfilosofisk eventyr venter på Mariebjerg Kirkegård med vandreruten 'TankeGange'

Foto: Gentofte kommune.
dato

Indvielse af en ny tankevækkende vandrerute 'TankeGange' på Mariebjerg Kirkegård

Den 25. april markerer åbningen af en helt ny vandrerute på Mariebjerg Kirkegård i Gentofte. Vandreruten, der er døbt 'TankeGange', inviteres indviet kl. 15.30 og lover en unik kombination af fysiske skridt og livsfilosofiske overvejelser.

Ruten strækker sig lige under to kilometer gennem kirkegården med ni nøje udvalgte stop. Ved hvert stop vil vandrere kunne lytte til en fortælling indtalt af teolog og bioetiker, Mickey Gjerris. Fortællingerne dykker ned i eksistensens store spørgsmål, og byder gående på både refleksion og perspektiv.

Interesserede får en særlig mulighed for at møde Gjerris selv ved åbningsarrangementet, hvor deltagerne inviteres til at prøve vandreruten for første gang. Dette unikke arrangement er gratis, dog er der krav om forhåndstilmelding gennem Placetobook for at sikre deltagelse.

Åbningsdagens program byder på mere end bare en gåtur; det inkluderer et oplæg af Mickey Gjerris selv, en præsentation af 'TankeGange'-ruten akkompagneret af drikkelse og snacks, efterfulgt af en mulighed for at opleve ruten i praksis. Festlighederne starter kl. 15.30 og forventes at vare en time, frem til kl. 16.30.

Arrangementet vil finde sted ved det store kapel på Mariebjerg Kirkegård, beliggende på Mariebjergvej 1, 2820 Gentofte. Det lover at blive en eftermiddag fuld af meningsfulde refleksioner og fællesskab i de smukke omgivelser af Mariebjerg Kirkegård.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-april/indvielse-af-ny-vandrerute-paa-mariebjerg-kirkegaard/

Kilde: Gentofte Kommune