Pædagogisk støtte søges til 9-årig dreng i Hellerup

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet pædagog, og har du erfaring med autisme? Og har du lyst til at hjælpe en dreng og hans familie 35 timer ugentligt? Så læs mere her: 

Om opgaven:
Drengen bor sammen med sin familie. Han går i skole i et begrænset omfang, og du vil på sigt også skulle bringe ham til skole, i den mængde der giver mening. Ellers vil I sammen skulle bruge tiden til at hygge og tage på ture. 

Drengen har interesse for spil som Roblox, Minecraft og Super Mario. Han er også glad for pokemon. Han er en glad og kærlig dreng, der let bliver begejstret. Han holder af at kramme og sidde tæt sammen med folk han holder af, og trives godt med voksne, der er nærværende. 

Drengen er diagnosticeret med Aspergers Syndrom, ADHD og generaliseret angst. Han har derudover epilepsi i form af en tumor i hjernen. Har du ikke erfaring med epilepsi, tilbyder vi dig et kursus. 

Der er allergivenlig hund i hjemmet. 

Om dig:
Du er uddannet pædagog, og har gerne erfaring med diagnoserne Autisme, ADHD og/eller angst. Som person er du åben og omsorgsfuld. Du formår at kommunikere tydeligt og har gerne en humoristisk sans i din tilgang til arbejdet med mennesker. 

Arbejdstid: 
35 timer ugentligt. I opstarten to gange om ugen for at danne en god relation. 

Mødetider vil på sigt være fra kl. 7.30 - 14.30. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Thilde Andersen Emig på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (1-7 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Ellebjergvej, 2450 København SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5913704

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet