Projektleder søges til spændende udviklingsproces hos Psykiatrisk Center København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Har du projektlederkompetencerne i orden, og er du optaget af at være tæt på opgaverne fra start til slut, så vi når i mål til tiden? Så er du den kollega, vi søger.
Psykiatrisk Center København (PCK) er midt i en stor forandrings- og udviklingsproces, da vi er i gang med at samle størstedelen af vores afsnit i nybyggeriet Ny Psykiatri Bispebjerg og på Frederiksberg Hospital. Vi har gennemført første etape af samlingen i 2022 og skal nu i gang med at forberede næste etape i 2026.

Flytningerne er logistisk udfordrende, da hospitalet skal fungere i hele forløbet. Derfor er det vigtigt at sikre en tryg og sikker overgang for både patienterne og medarbejdere.

Vi har derfor brug for en dedikeret og erfaren projektleder, som kan hjælpe med disse komplekse udviklings-, flytte- og ibrugtagningsopgaver.Dine opgaver Du vil blive ansat i Teamet for Samling af PC København, hvor du vil referere til Teamleder Maria Brammer Boldt.

Opgaveporteføljen spænder vidt, hvor nogle opgaver vil være på strategisk niveau og andre opgaver af mere praktisk karakter. Det drejer sig blandt andet om udviklingsopgaver i forhold til forskellige arbejdsgange samt detaljeret planlægning af flytteprocesser, inventar, logistik, it, leverancer, patient- og medarbejdersikkerhed og meget mere. Samtidig er der også opgaver i forbindelse med den daglige drift ude på afsnittene, som har brug for at blive løst.

Den røde tråd i opgaverne er, at de alle er nødvendige for at komme i mål med visionen om en vellykket samling af PCK, hvor mulighederne, som de nye fysiske rammer giver, bliver udnyttet bedst muligt til gavn for patienter og medarbejdere.Om dig Udover at have en akademisk uddannelse og erfaring som projektleder, lægger vi vægt på at:

  • Du er motiveret af at opbygge gode relationer til dine mange samarbejdspartnere, både internt og eksternt i Regionen, og du har fokus på den involverende proces i forhold til medarbejdere og patienter.
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt.
  • Du formår at indgå som en konstruktiv sparringspartner og kommunikere på forskellige organisatoriske niveauer.
  • Du er indstillet på at bevæge dig mellem store og små opgaver – som alle er lige vigtige for at få puslespillet til at falde på plads.
  • Du har en positiv tilgang til både opgaver og kollegaer, og bidrager til et sundt og udviklende fællesskab.

Vi garanterer dig en spændende og alsidig stilling i en organisation, hvor du vil blive nøgleperson i en stor forandringsproces.Om os PCK er Danmarks største psykiatriske center med ca. 1.000 fuldtidsansatte, 253 sengepladser samt en række ambulatorier og specialambulatorier. Centret er i dag fordelt på 11 matrikler.

Din faste arbejdsplads bliver for nuværende på Gentofte Hospital, men du kan forvente at være lige så meget på Frederiksberg Hospital og Bispebjerg Hospital, alt efter hvor det giver mening i forhold til dine aktuelle opgaver.

Du kan læse mere om Ny Psykiatri Bispebjerg her.Mere information Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team- og programleder Maria Brammer Boldt på 20273561.Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen aflønnes i henhold til relevant overenskomst.

Tiltrædelse aftales nærmere.

Søg stillingen via linket senest den 5. juli 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center København, Kristineberg, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072923

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet