Reception på Hellerupvej: Køkkener med cocktails og keramik

Det seneste år har Morten Gylling været i gang med at renovere og designe i forretningen i Hellerup. Foto: PR.
Profilbillede

Efter et års forberedelser kan Morten Gylling endelig holde reception i sin gennemrenoverede køkkenbutik på Hellerupvej, hvor han inviterer alle interesserede til reception med dj, tapas og cocktails.

Det er efterhånden et år siden, at Morten Gylling overtog køkkenforretningen Boform på Hellerupvej 8, men det år er ikke gået stille for sig. Selvom butikken har haft åbent lige siden overtagelsen, er det først nu – den 1. september – den egentlige åbningsreception finder sted.

– Vi har været i drift hele tiden, men det er først nu, det hele står fuldstændig færdigt og fuldendt. Derfor vil jeg rigtig gerne holde en lokal fest, så der sker lidt i gaden, fortæller Morten Gylling, som dermed inviterer alle interesserede til receptionen i butikken 1. september fra klokken 14.00.

Lokal kunst i køkkenet
Boform i Hellerup er en lidt anderledes køkkenbutik, som kun har to køkkener i udstillingen, men til gengæld også byder på lokal kunst og et bredt sortiment af møbler og interiør til hele huset.

– Jeg begyndte at skitsere en ny indretning, da jeg rykkede ind og samtidig åbnede butikken, så jeg snakkede meget med folk i området for at finde ud af, hvordan det skulle være, siger 48-årige Morten Gylling, der kommer med hele 25 års erfaring fra køkkenbranchen, men også har et øje for kunsten.

– Der var skulpturer hernede, som jeg troede hørte med, da jeg overtog forretningen. Det viste sig, at den bare var til låns, og da kunstneren kom for at hente den, sagde jeg, at jeg ville beholde den, og så endte vi med at lave en aftale, fortæller Morten Gylling om samarbejdet med den lokale kunstner Pia Hutters, der nu udstiller fast i forretningen, sammen med den lokale keramiker Viki Weiland.


Morten Gylling har valgt kun at indsætte to reelle køkkenudstullinger på forretningens 140 kvadratmeter. Foto: PR.

Skal føles som hjem
På Mortens 140 kvadratmeter er intet overladt til tilfældighederne, og stilen er holdt i naturmaterialer, dæmpede farver og ligeledes dæmpet, hjemlig belysning – og det er bestemt heller ikke tilfældigt.

– Kunsten er med til at gøre det hele lidt mere hjemligt. Jeg arbejder bedst, når jeg kan lave hele rummet med en rød tråd, så kunden også får et mere sammenhængende billede af, hvordan en helhedsløsning kan være. Det var vigtigt for mig at finde lokale kunstnere for at støtte det lokal kunsthåndværk, men også for ikke bare at smide mega mussel eller et eller andet tilfældigt ind. Det gør også, at det føles mere som et rigtigt hjem, siger Morten Gylling.

Alle interesserede er velkomne i Boform Hellerup til reception 1. september fra klokken 14.00, hvor en bartender vil servere cocktails med mere, en dj spiller op, og der vil være lidt tapas til de småsultne.

Kilde: Boform Hellerup
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.