Seneste regnskab fra CVB Boligrådgivning ApS og 4 andre lokale virksomheder


CVB Boligrådgivning ApS i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 802.893 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde CVB Boligrådgivning ApS en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Tandlæge Anne Charlotte Glahn A/S i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,3 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Tandlæge Anne Charlotte Glahn A/S en bruttofortjeneste på 3,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


D & N A/S i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1,1 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2018 til 30. september 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde D & N A/S en bruttofortjeneste på 5,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NU-REVI STATSAUTORISERET REVISOR ApS i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 86.781 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NU-REVI STATSAUTORISERET REVISOR ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


JULIE KIERKEGAARD A/S i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 612.173 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde JULIE KIERKEGAARD A/S en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen