Seneste regnskab fra KITCHEN TAILOR A/S og 4 andre lokale virksomheder


KITCHEN TAILOR A/S i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 324.535 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KITCHEN TAILOR A/S en bruttofortjeneste på 1,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Hotel Marina ApS i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 41.459 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Hotel Marina ApS en bruttofortjeneste på 6,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LIC ENGINEERING A/S i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -2,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LIC ENGINEERING A/S en bruttofortjeneste på 28,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 24,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Driftselskabet Restaurant Vita ApS i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 million kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Driftselskabet Restaurant Vita ApS en bruttofortjeneste på 6,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SCOOTWORLD ApS i Hellerup kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SCOOTWORLD ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen
Flere artikler