Sygeplejerske se her! Må vi have lov at punktere dine fordomme om intensiv psykiatri?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du vil kombinere somatisk og psykiatrisk sygepleje i en stilling, hvor du gør en forskel hver dag for sårbare mennesker, så kunne afsnit 19.1 være noget for dig.

Gode grunde til, at du skal søge hos os:

  • Vi har aldrig overbelægning, fordi vi planlægger indlæggelsesforløbene. Vi ved, hvornår vi kan modtage nye patienter, så vi modtager meget sjældent patienter i vagter, hvilket giver ro til at koncentrere sig om kerneopgaven.
  • Du bliver en dygtig psykiatrisk sygeplejerske. Du får mulighed for at fordybe dig i plejen af patienter og blive virkelig dygtig til både psykiatri og somatik. Hvis du har mod på det, kan du også videreudvikle dine kompetencer indenfor psykiatrien. Faktisk har halvdelen af sygeplejerskerne en akutuddannelse, og nogle er pt. afsted på kognitiv misbrugsuddannelse.
  • Vi bruger stort set ikke tvang. Vi har analyseret og arbejdet målrettet med at nedbringe tvang – og vi er lykkedes med det. Vores motto er… hvis der er optræk til noget, så lægger vi en plan!
  • Lille og hyggelig matrikel. Vi bor i en lille bygning med to åbne og to intensive afsnit på Gentofte-matriklen. Vi har et tæt samarbejde, og fordi vi ikke er større, kender vi hinanden godt på kryds og tværs.
Hvad skal du lave?

Du bliver kontaktperson for 2-3 patienter, hvor du får ansvar for at tilrettelægge behandlingen sammen med kolleger og patienten. Dermed observerer du både i forhold til psykiatriske og somatiske symptomer, og du handler ud fra dine sygeplejefaglige kompetencer.

Mere konkret skal du:

  • Være med til stuegang og sørge for medicinadministration
  • I samarbejde med dine kolleger er du ansvarlig for, at patienterne får den behandling, de skal have
  • Bruge miljøterapeutiske aktiviteter som en del af behandlingen Her din rolle at være der og støtte patienten i at deltage i det omfang deres tilstand tillader det.
Når du arbejder med psykiatriske patienter, kan du have med svære forløb at gøre, og nogle gange har vi også rigtig travlt. Til gengæld får du også en leder, der opfordrer til at tænke ud af boksen for at kunne give patienterne en god behandling. Når der er mulighed for det, forsøger vi at lave aktiviteter ude af huset sammen med patienterne, og denne sommer har vi fx været på Kronborg for at spise is, ude at bade ved Hellerup strand, ude at bowle osv.

Vi har faste sygeplejersker om natten, og du vil derfor primært arbejde dag og aften. Vi har desuden faste aftentrisser, så du altid har en erfaren sygeplejerskekollega at sparre med i dine aftenvagter.

Du får to erfarne kolleger som mentor i afsnittet, og du kommer på et individuelt tilrettelagt introduktionsprogram ud fra dine behov og kompetencer.

Hvem er 19.1?

Vi er et intensivt psykiatrisk døgnafsnit med plads til 12 patienter med alle typer af psykiatriske diagnoser. Med en god blanding af ”nye og gamle” kolleger, er ca. halvdelen af os startet inden for de sidste par år, og resten har været her længe. Vi passer godt på hinanden, har en god omgangstone og så er vi glade for at være her – det viser vores seneste trivselsmålinger også!

Du bliver en del af et afsnit, hvor der er fokus på sikkerhed. Vi har fx vedligeholdelsesinstruktører på afsnittet, så vi har altid adgang til den nyeste viden om konflikthåndtering.

I 2026 flytter vi til nybyggede lokaler på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur.

Løn og vilkår

Der er tale om en fast stilling i blandede vagter. Vi ved hvor vigtigt det er, at arbejdsliv og privatliv hænger fornuftigt sammen. Du får derfor indflydelse på din vagtplan med en fast grundplan og med arbejde hver 2. eller 3. weekend

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelse den 1. februar 2024 eller efter aftale.

Er du nysgerrig?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du selvfølgelig også velkommen til at sende en sms eller ringe til oversygeplejerske Lisbeth Kristensen på 4010 1645 eller skrive en mail på lisbeth.kristensen@regionh.dk

Søg stillingen senest den 15. december 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center København, Gentofte Hospitalsvej 19, 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5951644

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet