Sygeplejerske til ambulatorium: Allergisygdomme Klinik1, Gentofte Hospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredetVi søger en sygeplejerske til et 1-årigt barselsvikariat i Allergisygdomme Klinik 1, Gentofte Hospital, på 30 timer/uge pr. 1.12.2023.

Allergisygdomme Klinik 1 modtager patienter til udredning/behandling af allergiske sygdomme, såsom astma, rhinitis, fødevare-, lægemiddel- og insektallergi samt urticaria.

Klinikken har desuden en stor allergivaccinationsklinik.

Klinikken har en højt specialiseret funktion for udredning af patienter der har udviklet anafylaksi i forbindelse med anæstesi.

Vi er 14 sygeplejersker, 11 læger, 1 diætist og 6 sekretærer med tilknytning til Allergisygdomme Klinik 1. I klinikken arbejder vi i tværfaglige teams, og lægger vægt på høj faglighed, patienttilfredshed samt et godt arbejdsmiljø. Patienterne er primært unge og voksne. Klinikken har et lille team, der ser børn fra 6-års alderen. Som sygeplejerske arbejder man med både børn og voksne, dog vil denne stilling primært dække sygepleje til voksne patienter.

Se video fra vores afdeling her: https://region-hovedstaden-ekstern.23video.com/secret/83023499/b65f071891df6dba92dc1888307729b1

Vi kan tilbyde

 • et godt kollegialt miljø
 • et alsidigt job med faglig udvikling
 • godt tværfagligt samarbejde
 • erfarne og engagerede kolleger
 • oplæring ved mentorordning
 • kompetenceudviklingsprogram
 • 15 faglige minutter og Journal Club
Vi ønsker, at du

 • gerne har noget erfaring som sygeplejerske
 • ser en udfordring i kombinationen af rutineopgaver og akut sygepleje
 • er god til at samarbejde tværfagligt og er en god kollega
 • efterlever hospitalets ambition "Godt behandlet"
Hospitalets visioner: https://www.gentoftehospital.dk/om-hospitalet/visioner-og-maal/Sider/Hospitalets-ambition-Godt-behandlet.aspx

Udover klinikkens samlede vision er der også en specifik vision for sygeplejen. Afdelingen har styregruppe for sygeplejen som understøtter udvikling og sygeplejeforskning. Afdelingen har en klinisk sygeplejespecialist. Hvis du er interesseret, kan du bede om at få materiale tilsendt.

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er planlagt i dagtimerne på hverdage, dog har klinikken åben til kl. 18 hver onsdag, så man har en senvagt ca. hver 4. onsdag.

Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn

Ansættelsesprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Lisbeth Sys Karved på telefon 38 67 24 77. Ansøgningsfristen er d. 19.10.2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Hospital, Kildegårdsvej , 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5915615

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet