Analyse af amerikansk politik på Dyssegård Bibliotek

dato

Tag med til Dyssegård Bibliotek den 24. oktober 2024, hvor Niels Bjerre-Poulsen vil dykke ned i den komplekse politiske situation i USA op til præsidentvalget. Med en entré på 35 kr. får du mulighed for at forstå de udfordringer, der præger det amerikanske demokrati.

Året 2024 kan vise sig at blive et afgørende år i amerikansk politik. I november skal amerikanerne til stemmeurnerne for at beslutte, om Kamala Harris og demokraterne fortsætter i Det Hvide Hus, eller om Donald Trump og republikanerne vil tage over.

Amerikansk politik i fokus

Arrangementet vil byde på en dybdegående analyse af de politiske dynamikker, der præger USA i dag. Amerikanerne oplever ofte forskellige virkeligheder, afhængigt af deres politiske og kulturelle baggrund. Dette kommer til udtryk i konspirationsteorier og protestbevægelser, der afslører et land i splid med sig selv.

Niels Bjerre-Poulsen som guide

Niels Bjerre-Poulsen, lektor i historie ved Syddansk Universitet, vil analysere den aktuelle politiske situation i USA. Han vil også belyse nogle af de faktorer, der har svækket det amerikanske demokrati. Med sin omfattende erfaring som kommentator og foredragsholder, tilbyder Bjerre-Poulsen en unik indsigt i amerikansk politik og kultur.

Praktisk information
Dato: Torsdag den 24. oktober 2024
Tid: Kl. 17:00
Sted: Dyssegård Bibliotek, Dyssegårdsvej 24, 2900 Hellerup
Entré: 35 kr.
Billetter kan bookes fra den 24. september.



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut