BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Kolorektalcancer er en af de hyppigste cancerrelaterede dødsårsager. For at nedbringe morbiditet og mortalitet har man i Danmark og mange andre lande indført screening. Koloskopi er en afgørende procedure i disse screeningsprogrammer og undersøgelsen skal udføres hyppigt og med ensartet høj kvalitet. Sammen med forskere fra Datalogisk Institut Københavns Universitet og 4 andre europæiske universiteter har CAMES startet et projekt mhp. udvikling og validering af en virtuel og en fysisk koloskopirobot, der på sigt kan assistere til disse undersøgelser. Det 4-årige projekt, Intelligent Robotic Endoscopy (IRE), er fuldt finansieret af EU gennem Horizon Europe.
Jobbeskrivelse
CAMES søger en ph.d.-studerende til at indgå i den store forskningsgruppe i ovenstående projekt. Vejledergruppen vil bestå af hovedvejler og klinisk lektor Flemming Bjerrum, primær medvejleder og professor Lars Konge og læge og post.doc. på projektet Kristoffer Cold. Sammen med dine vejledere vil du blive ansvarlig for gennemførsel af en række videnskabelige projekter med det overordnede formål at indsamle evidens for de prototyper og færdige modeller, der udvikles af de øvrige partnere i projektet. Dine studier vil bl.a. undersøge feasibility, validity og efficacy. Desuden vil du indgå i tæt samarbejde med antropologer tilknyttet projektet omkring studier om acceptability.
Vi tilbyder
Stillingen er fuld tid (37 timer per uge) gennem 3 år startende fra 1. februar 2025 med efterfølgende hurtig indskrivning som ph.d.-studerende ved Københavns Universitet. Ansættelsen er fuldt finansieret gennem alle 3 år, ligesom der er allokeret projektmidler til udvekslingsophold, konferencer og publicering i open access tidsskrifter. Vejledergruppen består af erfarne forskere indenfor området med høj publikationsfrekvens. I ansættelsen vil der opnås ph.d.-grad på KU, adskillige 1. forfatterskaber i internationale tidsskrifter og praktisk forskningserfaring gennem ph.d.-kurser og egen superviseret forskning. Endelig vil du opnå erfaring med formidling og undervisning gennem præsentationer på internationale kongresser og undervisning i egne projekter og på CAMES’ kurser.
Krav til ansøger
Ansøger skal have afsluttet kandidatuddannelsen i Medicin inden ansættelsesstart den 1. februar 2025 (intet krav om gennemført klinisk basisuddannelse). Da projektet er internationalt, må ansøger være flydende på engelsk i skrift og tale samt være indstillet på flere rejser og ophold ved udenlandske forskningsgrupper. Forskningsgruppen er bredt sammensat af læger, ingeniører, antropologer etc. og vilje og evne til tværfagligt samarbejde er derfor nødvendig.
Nogen erfaring med forskning, fx som forskningsassistent, er en fordel ligesom udvist interesse for kirurgi eller andet projektrelevant speciale vil vægtes højt. Endelig vil praktisk undervisningserfaring være en fordel.
Ansøgningen skal indeholde:
- En motiveret ansøgning med fokus på ovenstående
- CV opbygget efter de 7 lægeroller
- Kopi af eksamensbevis
- Evt. publikationsliste
For specifik information omkring ansættelsen kontakt venligst Sektionschef for forskning og udvikling, Barbara Esbjørn, på mail: barbara.esbjoern@regionh.dk. For yderligere information vedrørende forskningsprojektet kontakt venligst klinisk lektor og afdelingslæge Flemming Bjerrum på mail: flemming.jannik.vind.bjerrum@regionh.dk.
Generel information omkring ph.d.-studiet på KU Sund kan findes på ph.d.-skolens hjemmeside: https://healthsciences.ku.dk/phd/guidelines/
Jobsamtaler vil blive afholdt den 3. december 2024. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for Yngre Læger.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Gentofte Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
HR og Uddannelse, Ryesgade , 2900 Hellerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 25-11-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6147075