Restaurant Vita belliggende tæt ved Kongens Nytorv søger en erfaren fultidstjener.
Restaurant Vita belliggende tæt ved Kongens Nytorv søger 2 friske deltids tjenere.
Bahne på Trianglen søger en assistancemedarbejder snarest muligt. Der er i første omgang tale om 4 timer hver 2. lørdag + evt. tilkaldevagter.
Er du en dygtig Software udvikler, der brænder for at udvikle og automatisere GF’s erhvervsløsninger ? Vil du være med til at flytte GF til et nyt sted, når vi taler kundevendte erhvervsløsninger ? Så har vi brug for dig til vores nye team i København.
Er du en dygtig Software udvikler, der brænder for at udvikle og automatisere GF’s erhvervsløsninger ? Vil du være med til at flytte GF til et nyt sted, når vi taler kundevendte erhvervsløsninger ? Så har vi brug for dig til vores nye team i København.
Temply søger køkkenmedhjælpere til fleksible jobs i København
Danskbureauet søger erfaren og dynamisk underviser i dansk for højtuddannede udlændinge. Vi tilbyder en fast deltidsstilling med mulighed for at undervise 20 lektioner eller mere om ugen, kombineret med andre opgaver inden for salg, kvalitetssikring og kursus- og materialeudvikling o.a., afhængig af dine kvalifikationer.
Tidligere erfaring som koordinator eller leder i en regnskabsvirksomhed, revisionsvirksomhed eller bogholderivirksomhed er et krav
Gefion Gymnasium har fra den 1. september 2023 eller snarest derefter brug for en sekretær, som kan hjælpe til med at løse de daglige administrative opgaver på kontoret.
Danmarks største beskæftigelsesforvaltning søger en områdechef med høj faglighed og stort engagement.
Har du lyst til at bidrage til at sikre et solidt økonomisk og analytisk grundlag for ministerbetjeningen og politikudviklingen på undervisningsområdet? Trives du med at arbejde databaseret med varierende opgaver, hvor du kan anvende dine metodiske, analytiske og formidlingsmæssige kompetencer? Så søger vi dig til Center for Økonomisk Politik og Styring.
Er du nysgerrig på faglighed og udvikling, og har du lyst til at bringe alle dine kompetencer som madhåndværker i spil i et hus, hvor vi har fælles kurs og en anerkendende tilgang til vores arbejde?